Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Potvrdené: Obávaný kat podľahol kráske z Baywatchu – títo dvaja sú spolu!

Simon Cowell a Carmen Electra sú novým párikom vo vlnách šoubiznisu. Zobraziť galériu (15)
Simon Cowell a Carmen Electra sú novým párikom vo vlnách šoubiznisu. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Konečne priznal farbu! V kuloároch sa už niekoľko mesiacov šušká, že prísny porotca speváckych a talentových súťaží randí s kráskou, ktorá sa kedysi predvádzala v červených plavkách. Dnes už Simon Cowell (53) svoj vzťah nepopiera, práve naopak. Otvorene priznal, že mu hlavu pomotala zvodná Carmen Electra (40).

Je mu čo závidieť! Hoci Carmen Electra už prekročila prah štyridsiatky, stále sa udržiava vo forme, s akou hviezdila v populárnom seriáli Pobrežná hliadka. Po rozvode a zrušení zásnub s ďalším partnerom sa po jej boku neobjavila nijaká stálejšia známosť. Nakoniec sa však ľady predsa len prelomili. Herečka a modelka vďaka svojmu pôvabu zbalila Simona Cowella.

Hlavný porotca šou X Factor sa k novej láske priznal vo včerajšom televíznom interview. „Nie je mojou priateľkou. Sme ľudia, ktorí spolu randia. Je rozkošná, no nie?“ nešetril Simon chválou na adresu relatívne čerstvého úlovku. V superlatívoch sa však o ňom pred pár mesiacmi vyjadrila aj samotná Carmen: „Je taký roztomilý, je to vlastne zlatíčko... Naozaj ho mám rada.“ V tom čase prezradila len toľko, že sa stali priateľmi, ktorí si z času na čas vyrazia medzi ľudí.

Zaujímavosťou je, že plavovláska sa v roku 1993 pokúšala preraziť vo svete hudby. Vydala svoj debutový a zatiaľ jediný album s príznačným názvom Carmen Electra. Ktovie, aký názor na tento hudobný pokus má samotný Cowell. Vo svojej práci už totiž hodnotil a posúval ďalej tie najväčšie talenty so zlatom v hrdle nielen na domácej pôde, ale aj za veľkou mlákou. Či Carmen svojím umením osloví vás, zistíte po zhliadnutí videa z jej vystúpenia. Ide o singel I Like It Loud, s ktorým sa nádejná speváčka vracia na scénu. Žeby za touto novinkou stál práve jej miláčik?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu