Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kristen Stewart o nahých scénach: Mama je na mňa pyšná!

Kristen Stewart vo filme Na ceste. Zobraziť galériu (12)
Kristen Stewart vo filme Na ceste. (Zdroj: Foto: YouTube, SITA)

USA - Americká herečka Kristen Stewart prezradila, ako jej mama vníma filmové scény, v ktorých je úplne nahá. "Bol to naozaj zaujímavý zážitok," povedala hviezda o situácii, keď spolu s mamou sledovala filmovú adaptáciu románu Jacka Kerouaca Na ceste (2012).

Práve v tejto snímke je úplne nahá a navyše sa v nej objaví sexuálna scéna, kde sa naraz miluje s postavami Sama Rileyho a Garretta Hedlunda. "Veľmi sa jej to páčilo a je na mňa pyšná," prezradila herečka. "S otcom som sa však o tom ešte nerozprávala," priznala. "Myslím si, že pre mojich rodičov bolo náročnejšie pozerať sa na film Svet podľa Mallory. Po tomto filme som bola omnoho citlivejšia. Tá postava sa mi skutočne dostala pod kožu," povedala o filme z roku 2010, v ktorom si zahrala mladú prostitútku.

Dvadsaťdvaročnú Kristen Stewart preslávila úloha Belly Swan v populárnej upírskej ságe Twilight. Zahrala si aj v snímkach Úkryt (2002), Chyťte to dievča (2004), Útek do divočiny (2007), Územie žien (2007), The Runaways (2010), Snehulienka a lovec (2012) alebo v spomínanej snímke Na ceste (2012), pričom v súvislosti s ňou sa hovorí o jej možnej nominácii na Oscara. Na svojom konte má napríklad tri People's Choice Awards, sedem MTV Movie Awards a jednu cenu BAFTA, no tiež štyri nominácie na nelichotivú Zlatú malinu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu