Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Z herečky Kristen Stewart z Twilightu bude erotická múza!

Kristen Stewart vo filme Na ceste z roku 2012.Je dost pravdepodobné, že svoje pôvaby ukáže aj v pripravovanej eroticky ladenej komédii. Zobraziť galériu (11)
Kristen Stewart vo filme Na ceste z roku 2012.Je dost pravdepodobné, že svoje pôvaby ukáže aj v pripravovanej eroticky ladenej komédii. (Zdroj: Foto: YouTube, SITA)

HOLLYWOOD - Americká herečka Kristen Stewart si zahrá v erotickej komédii The Big Shoe, v ktorej sa predstavia aj Elizabeth Banks a Jim Sturgess. V snímke režiséra Stevena Shainberga bude múzou hlavného hrdinu v podaní Sturgessa.

Film bude rozprávať príbeh o talentovanom dizajnérovi topánok, ktorý po konflikte so svojou rodinou prestane pracovať. Jeho matka Irene si preto najme psychoterapeutku (Banks) a múzu, aby začal opäť tvoriť. Snímku by mali začať nakrúcať 17. júna. Pre Stevena Shainberga to bude prvý film od životopisnej drámy Príbeh jednej vášne (2006) s Nicole Kidman a Robertom Downeym Jr. v hlavných úlohách. Okrem toho režíroval dramédiu Sekretárka (2002).

Kristen Stewart (22) preslávila úloha Belly Swan v populárnej upírskej ságe Twilight. Zahrala si aj v snímkach Úkryt (2002), Chyťte to dievča (2004), Útek do divočiny (2007), Územie žien (2007), The Runaways (2010) či Snehulienka a lovec (2012), pričom sa predstaví aj v jej pokračovaní. Vlani zaujala úlohou vo filmovej adaptácii románu Jacka Kerouaca Na ceste (2012), v ktorej sa ukázala úplne nahá a v jednej scéne sa naraz milovala s postavami Sama Rileyho a Garretta Hedlunda. "Bol to naozaj zaujímavý zážitok," povedala hviezda o situácii, keď spolu s mamou sledovala spomenutý film. Stewart má na svojom konte napríklad tri People's Choice Awards, sedem MTV Movie Awards a jednu cenu BAFTA, no tiež päť nominácií na nelichotivú Zlatú malinu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu