Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rebríček najmenej sexi herečiek: Na prvom mieste upírska nevernica!

Kristen Stewart Zobraziť galériu (7)
Kristen Stewart (Zdroj: SITA)

HOLLYWOOD - Americkú herečku Kristen Stewart (22) Briti hlasujúci v ankete portálu MenKind.co.uk vyhlásili za najmenej sexi hollywoodsku herečku.

Hviezda upírskej ságy Twilight, ktorá sa vlani zviditeľnila aj neverou so ženatým režisérom Rupertom Sandersom, ich priťahuje ešte menej ako jej o 25 rokov staršia kolegyňa Sarah Jessica Parker, ktorá skončila druhá, alebo problémová hviezda Lindsay Lohan, na ktorej vzhľade sa podpísali problémy s alkoholom či drogami. Tú Briti označili za tretiu najmenej sexi herečku.

Štvrtá je exmanželka Charlieho Sheena Denise Richards, ktorá v ostatnej dobe verejnosť šokuje vyziabnutým vzhľadom, po nej nasleduje Kirsten Dunst (30). Spomedzi krajaniek hlasujúcich pánov je na tom najhoršie Mischa Barton, známa napríklad zo seriálu O.C. California (2003 - 2007), ktorá je na šestke. Do prvej desiatky sa dostali aj Hilary Swank, Lucy Liu, Tilda Swinton a Uma Thurman. "Naša anketa je fascinujúcim pohľadom do myslí britských mužov - ukázala, že príťažlivosť je omnoho viac ako iba vzhľad. Odpudzovali ich výbušné a náladové herečky, rovnako ako ľadové kráľovné. A tiež na plátne nechcú vidieť nezdravo vyziabnuté hviezdičky," uviedol hovorca portálu MenKind.co.uk.

Top 10 najmenej sexi hollywoodskych herečiek:

1. Kristen Stewart
2. Sarah Jessica Parker
3. Lindsay Lohan
4. Denise Richards
5. Kirsten Dunst
6. Mischa Barton
7. Hilary Swank
8. Lucy Liu
9. Tilda Swinton
10. Uma Thurman 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu