Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Neuveriteľný trapas krásnej Spajsky: S úsmevom a lodičkami do konského lajna!

Vysmiata Emma Bunton bola taká zaujatá paparazzmi, až si nevšimla, že kráča cez konské výkaly. Zobraziť galériu (5)
Vysmiata Emma Bunton bola taká zaujatá paparazzmi, až si nevšimla, že kráča cez konské výkaly. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Pozerať sa pod nohy? Na to nemá čas! Hoci sa dievčenská formácia Spice Girls dávno rozpadla, jej členky sa na domácej pôde stále tešia značnej popularite. Výnimkou nie je ani Emma Bunton (37), ktorá po druhom pôrode vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým. Keď však nedávno kráčala v ústrety paparazzom, so žiarivým úsmevom vstúpila do konských výkalov.

To nevymyslíš, to je život! Táto fráza priam dokonale sedí aj na včerajšie faux pas Emmy Bunton. Skvele naladená speváčka si totiž vykračovala z televízneho štúdia, v ktorom nakrúcala populárnu šou Celebrity Juice. Keďže po druhom pôrode expresne schudla a pýši sa ukážkovou postavou, čakajúcich fotografov odmenila úsmevom na dva prsty. Sústredená na pózovanie sa však zabudla pozrieť, kadiaľ vlastne kráča.

Bývalá Spajska pred televízne kamery zvolila krátke šaty, v ktorých vynikli jej štíhle nohy. Šmrnc dvojnásobnej mamičky podčiarkli lodičky so závratným podpätkom, no tie sa dočkali nemilého prekvapenia. Emma si totiž pri pózovaní pred bleskami fotoaparátov nevšimla, že v nich kráča priamo do konského trusu. Nevedomky si tak vyrobila úsmevný trapas, na ktorý tak skoro nezabudne.

Sladká blondínka, prezývaná svojho času Baby Spice, so súčasným partnerom Jadeom Jonesom žije už 16 rokov, počas ktorých mu priviedla na svet dvoch chlapcov. Aj keď ju už spevák stihol požiadať o ruku, pod čepiec sa krásna tridsiatnička nehrnie. „Medzi mnou a Jadeom je to také úžasné, že sme šťastní tak, ako sme,“ zvykla odpovedať novinárom na otázky ohľadne svadby. Rétoriku však zmenila začiatkom januára 2011: „Áno, som zasnúbená. Čakáme druhé dieťa a budeme sa brať, čiže je to celé veľmi vzrušujúce.“ Čuduj sa svete, ani po vyše dvoch rokoch Emma obrúčku stále nenosí a o prípravách obradu zatiaľ zaryto mlčí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu