Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Nenalíčená 50-tka v rozpakoch: Hanbí sa za prirodzenú tvár? Zbytočne!

Marcia Cross bez mejkapu Zobraziť galériu (4)
Marcia Cross bez mejkapu (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Očarí aj bez mejkapu! Marcia Cross (50) patrí k dámam v zrelom veku, ktoré si k bezchybnej pleti pomáhajú kozmetickými zákrokmi. V jej prípade však ide o starostlivosť, ktorá sa rozhodne vyplatí. Aj s nenalíčenou tvárou totiž pôsobí sviežo a pestovane – hoci sa od prekvapenia nie vždy ubráni rumencu.

Nánosy líčidiel nepotrebuje! Aj keď sa Marcia Cross objavila vo viacerých snímkach, slovenskému divákovi mohla utkvieť v pamäti predovšetkým ako hviezda seriálu Melrose Place, v ktorom účinkovala celých päť rokov. Dnes je o niečo staršia, no pribúdajúce roky jej na pôvabe neuberajú, práve naopak. Zachovalá päťdesiatnička je krásna aj bez zásahu šikovných vizážistov.

Paparazzi známu herečku zachytili tento týždeň na odchode z posilňovne. Marcia sa ako väčšina celebrít po cvičení neprezliekala, ale v cvičebnom úbore zamierila k svojmu autu. Keďže si so svojím zovňajškom priveľa námahy nedala, prítomnosť fotografov na ňu zapôsobila ako šoková terapia. Placho sa usmiala, začervenala sa a rýchlo siahla po veľkých slnečných okuliaroch.

Hoci si sympatická ryšavka nenalíčenú tvár pred fotoaparátmi okamžite maskovala, v skutočnosti na to nemala nijaký dôvod. Tréning jej pleti totiž nijako neublížil. Marcia si udržiava jemnú štruktúru pokožky bez viditeľných vrások a patričnú pozornosť venuje aj svojej postave. V priliehavých legínsach sa mohla pochváliť štíhlou figúrou, aká u žien v jej veku už rozhodne nebýva pravidlom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu