Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Sexi 50-tka v bikinách rozpálila pláž: Brucho má ploché ako doska!

Päťdesiatnička Rita Rusic v bikinách si užíva spoločnosť mladšieho milenca. Zobraziť galériu (4)
Päťdesiatnička Rita Rusic v bikinách si užíva spoločnosť mladšieho milenca. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Vek je len číslo! Hoci mnohé jej rovesníčky by sa na verejnej pláži do bikín nikdy nevyzliekli, Rita Rusic (52) bez mihnutia oka zatieni aj mladšie kolegyne. V zrelom veku sa totiž môže pochváliť postavičkou ako lusk. Slnečné lúče a náruč mladšieho milenca je u nej dokonalým receptom, ako byť sexicou aj po päťdesiatke.

Má čo ukázať! Aj keď má chorvátska rodáčka do dôchodcovského veku poriadne ďaleko, rozbehnutej kariére sa už príliš nevenuje. Namiesto práce s mladými umelcami vylihuje na plážach v rôznych kútoch sveta. Momentálne chytá bronz na slnkom zaliatej Floride a užíva si slastné ničnerobenie v spoločnosti svojho zajačika.

Rita Rusic sa na ležadlách medzi slnečníkmi síce cíti ako doma, na štýlové doplnky však nikdy nezabúda. Tento týždeň svoje závideniahodné krivky pretŕčala v purpurových bikinách, pričom ako pokrývku hlavy zvolila károvaný klobúčik. Tou najväčšou pýchou sa však stalo jej dokonale vyformované bruško, ktorým pokojne mohla konkurovať svalovcovi po svojom boku.

Dôkazom toho, že plavovláska sa vo voľnom čase zatiaľ vôbec nenudí, môže byť jej nedávny literárny pokus. Rita totiž napísala knihu, ktorú sama vystihla pojmom „sentimentálne sexkapády“. Malo by teda ísť o horúce chvíľky, ktorými si prešla vo svojom intímnom živote. A tých popri striedajúcich sa milencoch v jej posteli zrejme nebolo málo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu