Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Odvážna sexica si užívala hore bez: Ploché bruško a obnažené prsia!

Sexi dvadsiatka Rosie Jones si bez ostychu zapózovala hore bez. Zobraziť galériu (8)
Sexi dvadsiatka Rosie Jones si bez ostychu zapózovala hore bez. (Zdroj: Twitter)

MEXIKO – Plážová pohoda v sexi štýle! Hoci má Rosie Jones ešte len sladkých 22 rokov, vďaka svojim úchvatným krivkám si môže dopriať tie najluxusnejšie svetské pôžitky. A sexepílom pri slastnom leňošení rozhodne nešetrí. V týchto dňoch rozpaľuje mexickú pláž iba v spodnom diele bikín.

Je mladá, zvodná a poriadne odvážna! Reč je o britskej rodáčke, ktorá pri obnažovaní závideniahodnej figúry nepociťuje nijaké zábrany. Dôkazom môže byť jej čerstvý záber, s ktorým sa pochválila v mikroblogovacej sieti Twitter. Pózuje na ňom takmer nahá a na tvári jej nechýba široký úsmev.

„Mexický raj,“ týmito výstižnými slovami Rosie Jones okomentovala fotografiu z pláže, na ktorej si jednou rukou prekrýva odhalené poprsie a v druhej ruke drží kokteil. Pohár či idylické pozadie si však jej fanúšikovia na webe všímali zrejme ako to posledné. Tmavovláska totiž okrem svojich predností vystavila na obdiv aj dokonale vytvarované bruško.

Aj keď Rosia už na prvý pohľad pôsobí ako poriadna čertica, jej štúdium na základnej i strednej škole sa nieslo v katolíckom duchu. S modelingom začala ako nevinná sedemnástka, no len čo prekročila prah dospelosti, vrhla sa na akty. Jej figúra tak doteraz zdobí predovšetkým pánske magazíny a tretiu stranu bulvárnych plátkov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu