Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Járovej trpký koniec v Markíze: Zvesená hlava, zbalené veci a smútok!

Andrea Járová včera v Markíze poslednýkrát nakrúcala Sexy šport. Blondínka sa netají tým že jej bude relácia chýbať. Zo Záhorskej Bystrice odchádzala smutná. Zobraziť galériu (7)
Andrea Járová včera v Markíze poslednýkrát nakrúcala Sexy šport. Blondínka sa netají tým že jej bude relácia chýbať. Zo Záhorskej Bystrice odchádzala smutná. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Na obrazovkách ju už neuvidíme! Andrea Járová (28) včera v Záhorskej Bystrici nakrútila poslednú časť Sexy športu pre televíziu Dajto. Ako sme totiž na topkách prví informovali, pikantná relácia pre mužov sa sťahuje z programovej štruktúry. Sexi playmate si preto vyzdvihla v Markíze veci. Výraz na blondínkinej tvári svedčí o tom, že sa jej zo zamestnania odchádzalo ťažko.

Relácia Sexy šport, v ktorej sa pri hlásení správ dievčatá vyzliekali, končí. Podľa našich informácií sledovanosť nenaplnila očakávania tvorcov. Svoju poslednú časť preto včera nakrútila playmate Andrea Járová. „Zmluvu som mala podpísanú na tri mesiace. Viac-menej som rátala s tým, že ju ďalej nepredĺžime. No musím povedať, že moderovanie ma bavilo. Veľa som sa naučila,“ povedala plavovláska, ktorá si v pondelok odniesla zo Záhorskej Bystrice svoje veci.

Budovu Markízy opúšťala Járová so sklonenou hlavou a so smutným výrazom tváre. „Určite mi to je trochu ľúto. Bude mi chýbať najmä kolektív, ktorý robil všetko pre to, aby vyzerala tá relácia čo najlepšie,“ povedala nám víťazka prvej série Farmy. Ako sme sa od nej ďalej dozvedeli, televízna práca sa jej zapáčila. „Ak by prišla nejaká ponuka na moderovanie niečoho serióznejšieho, určite by som ju zvážila,“ prezradila nám plavovláska. Nechajme sa teda prekvapiť, či ju oslovia kompetentní z Koliby. Alebo snáď z Mlynskej Doliny?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu