Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nechutný manéver: Ktorá hviezda reality šou sa zavŕtala medzi polky?

Kto si na verejnosti poškrabkal intímne partie? Zobraziť galériu (5)
Kto si na verejnosti poškrabkal intímne partie? (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Šmátral sa rukou na nesprávnom mieste! Hoci je člen mimoriadne populárnej rodiny na prítomnosť kamier a paparazzov zvyknutý, ani on si občas svoje pikantné gestá neustráži. Tento týždeň si vyrazil do múzea so svojím synom, no ešte pred vstupom si ponaprával oblasť intímnych partií. Uhádnete, kto sa rukou škrabal rovno medzi polkami?

To je teda trapas! Diváci ich buď milujú a sledujú každý krok alebo nenávidia a zatracujú. Reč je o rodine Kardashianovcov, ktorá za veľkou mlákou nakrúca reality šou z vlastného života. Jej súčasťou je aj Scott Disick, ktorý s najstaršou dcérou prominentného klanu stihol splodiť už dve ratolesti. Nedávno sa však nepredviedol v najlepšom svetle. Fotografi ho zachytili práve vo chvíli, keď sa rukou šmátral vo svojom pozadí.

K pikantnej momentke došlo v deň tretích narodenín Scottovho syna Masona. Pri tejto príležitosti ho televízna hviezda s celou rodinou vzala do múzea železníc na vzrušujúcu cestu vlakom po expozícii. Partner tmavovlásky Kourtney Kardashian sa však vo svojich džínsoch s najväčšou pravdepodobnosťou necítil veľmi pohodlne.

Aj keď by Scott mimo pretŕčania sa na obrazovkách nemusel ani pohnúť prstom, tento rok sa rozhodol podnikať. V New Yoku si otvoril reštauráciu s názvom Ria, no tú bol nedávno nútený zatvoriť. Najskôr jedlá ponúkal v obmedzenom režime cez vonkajšie okienko, po hurikáne Sandy však prevádzku už neobnovil. Z webu zmizla oficiálna stránka reštaurácie aj jej účet na Twitteri. Zlé jazyky si šuškajú, že mu nepriala ani jeho súčasná polovička. „Kourtney si nemyslela, že by jeho výstrelok mohol byť úspešný. Nikdy ho plne nepodporovala,“ prezradil zdroj z blízkeho okolia rodiny. Zdá sa teda, že Scott nateraz vo famílii Kardashianovcov naďalej zostane v úlohe príživníka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu