Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Toto má byť kráska Jennifer Aniston? Neupravenú ju len tak nespoznáte!

Unavená a neupravená Jennifer Aniston svetovú hviezdu zďaleka nepripomína. Zobraziť galériu (10)
Unavená a neupravená Jennifer Aniston svetovú hviezdu zďaleka nepripomína. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Mala poriadne naponáhlo! Hoci je Jennifer Aniston (43) považovaná za top stálicu medzi hollywoodskymi krásavicami, aj ona má občas svoje horšie dni. Bez dôkladného mejkapu a vlasov ako od kaderníka sa na hviezdu z červeného koberca príliš nepodobá. Únava a stres u nej takisto dokáže narobiť poriadnu šarapatu.

Kam sa podela jej iskra? Aj keď si Jennifer Aniston vybudovala kariéru ako seriálová kráska, dnes patrí k obsadzovaným herečkám svetového formátu. Kvôli svojej popularite sa príkladne stará najmä o svoj zovňajšok a na verejnosti sa bez mejkapu nikdy neukazuje. Ak sa jej ale nakopia pracovné povinnosti a nestíha, paparazzom by sa najradšej oblúkom vyhla.

Fotografi zastihli plavovlásku uplynulý víkend v nie najlepšej forme pred jej vlastnou kanceláriou, kde narýchlo vyzdvihla svoju asistentku. Jennifer si zrejme myslela, že pod rúškom tmy si jej opuchnutú tvár nikto dôležitý nevšimne. Tentoraz sa však trochu prerátala – za volantom svojho luxusného vozidla okamžite vzbudila pozornosť. Značne unavená sa bez rúk šikovnej vizážistky sa na seba takmer vôbec nepodobala.

Bývalá hviezda seriálu Priatelia počas sobotňajšieho večera príliš veľa dôvodov na úsmev zrejme nemala. Napriek tomu však sama tvrdí, že pozitívna mimika tváre je to pravé orechové, čo jej postavičku udržiava štíhlu a fit. „Prestala som držať diéty, keď som si uvedomila, že stačí jesť pravidelne a s určitou správnou mierou. Bude to znieť hlúpo, ale myslím, že 20 minút na slnku denne je naozaj veľmi dôležitých. Všetkým nám chýba vitamín D kvôli ochranným faktorom v kozmetike. Navyše sa snažím byť šťastná, usmievať sa a veľa sa smiať,“ prezradila svoj recept na štíhlosť v nedávnom rozhovore. Ako sa ale zdá, ani u nej nefunguje vždy na sto percent.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu