Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Britney Spears na súde: Chcel ju ošklbať o peniaze!

Britney Spears Zobraziť galériu (4)
Britney Spears (Zdroj: SITA)

BEVERLY HILLS - Súd zamietol žalobu niekdajšieho dôverníka Britney Spears Sama Lutfiho proti speváčke a jej rodičom za porušenie zmluvy, emocionálnu ujmu, urážku na cti a ohováranie. Lutfi sa snažil právnou cestou vymôcť od hviezdy peniaze, ktoré mal údajne dostávať ako jej manažér.

Pred súdom tiež uviedol, že otec speváčky James Spears ho udrel do brucha a jej matka Lynne mu uškodila tým, že ho v jej knihe vykreslila ako manipulátora. Podľa advokátov rodiny počas šiestich dní vypočúvania svedkov Lutfi nedokázal pravdivosť svojich tvrdení, s čím sudkyňa súhlasila. "Premýšľala som o tom veľmi dlho. A myslím si, že je to takto správne," uviedla sudkyňa Suzanne Bruguera. Lutfi po opustení súdnej siene bez akýchkoľvek emócií novinárom povedal, že sa hodlá odvolať.

Počas niekoľkých dní vypočúvania svedkov sa na verejnosť dostali detaily z ťažkého životného obdobia Britney Spears z rokov 2007 a 2008, keď sa rozviedla, prišla o svoje dve deti, vyholila si hlavu, užívala amfetamíny, dostala sa do liečebne a napokon stratila kontrolu nad sebou a svojím majetkom. Súd vtedy zveril jej osobné a finančné záležitosti do rúk jej otca, čo ešte stále platí. Lutfi stál v tom čase po jej boku a v žalobe tvrdil, že ho Spears zamestnala ako svojho manažéra za 15 percent z jej zárobkov. Na súde však vysvitlo, že prácu manažéra vlastne nikdy nevykonával a skôr bol len jej poslíčkom.

Okrem iného sa počas súdneho dokazovania, ktoré bolo verejnosti prístupné, dostali na povrch rôzne informácie zo speváčkinho súkromia. Napríklad, že skutočnou príčinou jej neovládateľného správania bol rozpad jej vzťahu s Justinom Timberlakeom, po ktorom sa odcudzila rodičom a postupne sa u nej prehlbovala depresia, čo napokon vyústilo do spomínaných kritických udalostí. Z tohto náročného obdobia sa však Spears dokázala dostať opäť na výslnie. V súčasnosti je porotkyňou a mentorkou v televíznej speváckej súťaži X Factor. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu