Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Britney Spears pridávali do jedla drogy!

Britney Spears Zobraziť galériu (6)
Britney Spears (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Niekdajší dôverník Britney Spears Sam Lufti podľa speváčkinej matky pred rokmi priznal, že jej dcére do jedla pridával drogy, aby mohla spať.

Tiež jej prezradil, že speváčke znemožnil telefonovanie v čase, keď sa psychicky zrútila, a svojím správaním, napríklad vyholením hlavy, spôsobila viacero škandálov. "Veľmi som sa bála a nevedela som, čo mám robiť, tak som sa snažila dostať ju od neho preč,“ uviedla Lynne Spears v rámci súdneho procesu, v ktorom Lufti žaluje hviezdu a jej rodičov za porušenie zmluvy, emocionálnu ujmu, urážku na cti a ohováranie.

Podnetom Luftiho žaloby bola okrem iného kniha Through the Storm (2008), ktorú napísala Lynne Spears a negatívne v nej vykresľuje jeho správanie, keď býval v speváčkinom dome. Lufti tiež tvrdí, že ho Britney zamestnala ako manažéra za 15 percent z jej zárobkov. Peniaze vraj nedostal napriek tomu, že často pracoval 24 hodín denne. Ako sa však počas súdu ukázalo, pre svoju údajnú klientku nikdy nezabezpečil žiadnu zmluvu a zrejme bol skôr jej poslíčkom. Tento súdny proces vrhá nové svetlo na náročné a ostro sledované obdobie života Britney Spears spred piatich rokov, keď sa rozviedla, prišla o deti, užívala amfetamíny, zaútočila na paparazziho dáždnikom a stratila kontrolu nad svojím majetkom. Tridsaťročná Spears, ktorá sa po životnej kríze dokázala prebojovať späť na výslnie, na súdnom pojednávaní nebola prítomná a s najväčšou pravdepodobnosťou nebude ani vypovedať. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu