Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krásna Rosalinda je aj na staré kolená kus: V 45-ke má telo jedna báseň!

Thalía ako krásna Rosalinda. Zobraziť galériu (9)
Thalía ako krásna Rosalinda. (Zdroj: Televisa)

MEXIKO - Stále očarujúca! Hoci speváčka a herečka Thalía oslávi o pár dní 45. narodeniny, vôbec na to nevyzerá. Vďaka pestovanej tváričke a udržiavanej figúre totiž pôsobí mladistvejšie. Viacerí nám dajú zrejme za pravdu, že je rovnako šarmantná ako v čase, keď stvárnila Rosalindu v rovnomennej telenovele. Mimochodom, od jej nakrúcania ubehlo už zhruba 17 rokov!

Na prelome milénia zažívali telenovely v našich končinách svoj boom. Mimoriadne obľúbený bol aj počin Rosalinda. Veľkou mierou sa o to pričinila hlavná protagonistka - speváčka a herečka Thalía. Sympatická brunetka si získala srdcia mnohých divákov po celom svete a na Hollywoodskom chodníku slávy ma dokonca svoju hviezdu. 

Sexi umelkyňa je podobne ako väčšina hviezd aktívna na sociálnych sieťach. Tam pravidelne zverejňuje momentky zo svojho súkromia. Keďže sa Thalía udržiava vo skvelej kondícii, nemá problém ukázať sa v bikinách, či s vyhrnutým tričkom. 

„To je telo! Rovesníčky ti môžu závidieť a tie mladšie si brať od teba príklad. Zlatko, vyzeráš fantasticky,” nešetria chválami fanúšikovia dvojnásobnej mamičky. Thalia a jej manžel Tommy Mottola majú spolu 8-ročnú dcérku a o polovicu mladšieho synčeka. 

Speváčka a herečka Thalía sa pýši takýmto plochým bruškom.
Zobraziť galériu (9)
Speváčka a herečka Thalía sa pýši takýmto plochým bruškom.  (Zdroj: Instagram)

Thalía má priam luxusnú postavičku.
Zobraziť galériu (9)
Thalía má priam luxusnú postavičku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: ThalíaRosalinda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu