Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tajomstvo odhalené: Nádherná Ivanka Trump ukázala synčeka Jozefa!

Ivanka Trump len pár hodín po pôrode so synčekom Josephom. Zobraziť galériu (12)
Ivanka Trump len pár hodín po pôrode so synčekom Josephom. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Pred svetom ani médiami ho neskrýva! Aj keď sa krátko po pôrode zdalo, že Ivanka Trump (31) si bude súkromie ohľadne druhého potomka prísne strážiť, pravdou sa stal pravý opak. Očarujúca blondínka sa totiž s dokonalou vizážou už po pár hodinách podelila o prvú fotografiu. V náručí jej nechýbal novorodený synček, ktorému dala tradičné a tak trochu noblesné meno.

Ako dokonalá mamička! Už včera sme vás na Topkách informovali, že Ivanka Trump sa stala dvojnásobnou matkou, keď v pondelok večer priviedla na svet zdravého chlapčeka. Jeho meno však prominentná rodina neprezradila, a tak sa médiá nazdávali, že plavovláska si chce svoj uzlíček šťastia vychutnať v súkromí. Samotná podnikateľka príjemne prekvapila, keď sa fanúšikom prostredníctvom sociálnych sietí ukázala s novorodeniatkom na rukách a celá doslova žiarila. Ďalší grafický príspevok obsahoval aj meno drobca z klanu Trump.

Ivanka si so svojou ratolesťou zapózovala na posteli, pričom bola oblečená len v nemocničnej košeli a na tvári jej chýbal akýkoľvek mejkap. S úsmevom na perách si hrdo držala svojho chlapčeka a predviedla sa v takej podobe, na akú by sa drvivá väčšina jej celebritných kolegýň nikdy neodvážila. Závideniahodnú formu tesne po pôrode jej totiž dámy zo šoubiznisu môžu iba závidieť.

Dcéra miliardára Donalda Trumpa takisto zverejnila obrázok, ktorý prezradzoval pohlavie potomka, dátum a čas jeho príchodu na svet a meno. Chlapec sa volá Joseph Frederick Kushner a toto spojenie získal po krstných menách oboch prarodičov. „Jaredov starý otec Joseph bol ako skala. Dúfame, že jeho neporaziteľného ducha, jeho zmysel pre rodinu a jeho pracovnú morálku vštepíme aj nášmu synovi. Môj dedko Frederick bol stavbár nielen desiatok tisícov domov naprieč týmto mestom, ale tiež súdržnej rodiny, ktorá dodnes oslavuje ním založené tradície,“ vysvetlila Ivanka v komentári. Ostáva len dúfať, že Joseph bude šťastným rodičom robiť rovnakú radosť ako staršia dcérka Arabella.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu