Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Ivanka Trump sa pochválila mladšou sestrou: Fíha, to sú ale kočky!

Tiffany Trump si ešte ako tínedžerka zapózovala so staršou sestrou Ivankou, ktorá je pre ňu veľkým vzorom. Zobraziť galériu (18)
Tiffany Trump si ešte ako tínedžerka zapózovala so staršou sestrou Ivankou, ktorá je pre ňu veľkým vzorom. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Spája ich pevné súrodenecké puto, ale aj vonkajšia krása! Keď sa dostane na pretras bohatá rodina Trumpovcov, médiá väčšinou skladajú komplimenty najmä očarujúcej Ivanke (32). Tá má však nemenej sympatickú polovičnú sestru Tiffany, ktorá dnes prekročila prah dospelosti. Pozrite, ako to prominentným sestrám už pred rokmi spolu pristalo.

Jedna krajšia ako druhá! Niet najmenších pochýb, že Ivanka Trump je vzorom matky aj krásnej a úspešnej dámy, ku ktorej vzhliadajú tisícky žien po celom svete. Jednu z veľkých obdivovateliek by sme však zaručene našli i v jej vlastných radoch. Tou je polovičná sestra Tiffany, ktorá dnes oslavuje 21. narodeniny. Ivanka si tento sviatok, prirodzene, nemohla nechať ujsť. Spolu s blahoželaním zverejnila fotku spred niekoľkých rokov, na ktorej sa sestry široko usmievajú a prekypujú pôvabom.

„Všetko najlepšie Tiffany Trump! Som taká hrá na ženu, ktorou si sa stala!“ nešetrila dvojnásobná mamička chválou vo svojom blahoprianí. Na spomienkovom zábere má bronzový odtieň pokožky a imidž dokonalej hollywoodskej hviezdy. Ani v tom čase tínedžerka Tiffany sa však nenechala zahanbiť a vyčarila americký úsmev na dva prsty.

To, že v klane Trumpovcov na každého čaká hviezdna budúcnosť, si oslávenkyňa uvedomila už dávnejšie. „Moji bratia a sestry toho v živote tak veľa dosiahli, sú veľmi úspešní. Ale ja ešte len dospievam a učím sa, idem si za svojím cieľom,“ nechala sa počuť na margo kariéry. Tú zrejme plánuje rozbehnúť v hudobnom priemysle. „Momentálne je to viac hobby, ale uvidíme o pár rokov, či to budem chcieť posunúť na profesionálnu úroveň. Teraz sa sústreďujem na školu,“ uzavrela tému toho, čomu sa chce vlastne venovať. S dobrým finančným zázemím a slávnym priezviskom to Tiffany zrejme nebude mať až také ťažké.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu