Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nová sexi Bondgirl obnažila krivky: To je ale zmyselná postavička!

Najnovšia Bondgirl Bérénice Marlohe predviedla svoje krivky na šteklivých záberoch. Zobraziť galériu (5)
Najnovšia Bondgirl Bérénice Marlohe predviedla svoje krivky na šteklivých záberoch. (Zdroj: FHM)

LOS ANGELES – Fanúšikom má čo ponúknuť! Bérénice Marlohe (33) je neopozeraná a svojský sexepíl jej rozhodne nechýba. Pravdepodobne aj preto ju oslovili tvorcovia najnovšej bondovky, aby sa zhostila úlohy zvodnej krásky po boku Agenta 007. Prinášame vám čerstvé provokatívne zábery ako dôkaz, že vyzlečená naozaj stojí za pohľad.

Nesklamala! Keď producenti snímky Skyfall podpisovali kontrakt s Bérénice Marlohe, svojím spôsobom poriadne riskovali. Jej meno totiž nepatrí k tým zvučným, ktoré by poznal celý svet. Jej francúzske korene navyše prispievajú k tomu, že má od typických amerických krásavíc na míle ďaleko. Nielen na plátne však brunetka nakoniec odviedla skvelú prácu. Nedávno sa vyzliekla pre pánsky magazín FHM a treba uznať, že sa je na čo pozerať.

Bérénice pred objektívom poodhalila poprsie, ploché vyformované bruško aj štíhle nohy. Cudnosť jej však neustále chránila spodná bielizeň, čo môže byť dôkazom, že herečka nepredá svoju kožu lacno. Napriek tomu jej ladné krivky presýpacích hodín vzbudzujú obdiv a noblesu typickú práve pre francúzske dámy.

Aj keď sa vychádzajúca hviezda v úlohe sexice Jamesa Bonda osvedčila, ona sama preferuje, paradoxne, mužské roly. „Rada by som si zahrala Jokera v nasledujúcom Batmanovi. Tie typy úloh, ktoré by som si naozaj užila, zvyčajne dávajú mužom. Vždy som snívala, že budem zlým chlapíkom vo filme. Napríklad šéf mafie, to by bol môj sen,“ zdôverila sa v priloženom rozhovore. A aký by mal byť jej ideálny partner? Vôbec vraj nemusí prekypovať vonkajšou krásou. Šancu však u nej nemajú muži, ktorí sú mĺkvi, bez štipky humoru a iskry v očiach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu