Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

James Bond a Muži v čiernom to minulý rok spackali najviac!

Daniel Craig v bondovke Skyfall a Will Smith vo filme Muži v čiernom 3. Zobraziť galériu (8)
Daniel Craig v bondovke Skyfall a Will Smith vo filme Muži v čiernom 3. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Sci-fi komédia Muži v čiernom 3 mala podľa portálu Moviemistakes.com najviac chýb spomedzi filmov z roku 2012. Používatelia ich v nej našli až 63. Zväčša ide o nezmysly týkajúce sa strihu. Vo filme sa totiž často stáva, že v jednej scéne je postava alebo predmet v istej polohe, ktorá sa v ďalšej scéne zrazu úplne nelogicky zmení.

Na druhom mieste je bondovka Skyfall, v ktorej používatelia Moviemistakes.com identifikovali dovedna 35 chýb. Jednou z najvýraznejších je napríklad scéna na začiatku filmu pri naháňačke áut. Daniel Craig v úlohe Jamesa Bonda s kolegyňou narazia a ona rozbije predné sklo - to je však neskôr v úplnom poriadku. Agent 007 tiež počas akčnej scény vo vlaku nezmyselne vystriedal dvoje topánok, jeho šéfka M v podaní Judi Dench v inej scéne zas dvoje náušníc.

Tretí je The Amazing-Spiderman s 24 chybami. Počas boja s Lizardom v laboratóriu sa totiž bunda Petra Parkera nelogicky mení z čistej na úplne zaprášenú a na čiastočne zaprášenú. Rovnaký počet chýb sa našiel aj v Návrate Temného rytiera. Napríklad v scéne, keď Baneova armáda príde na Wall Street, vidno na schodoch člena štábu.

Šiesty je Looper so 14 chybami. Jednou z nich je napríklad to, že mladý Joe bol pravák a starší ľavák. S trinástimi chybami nasledujú Prometheus a Argo. V tomto filme má Ben Affleck na sebe hodinky Rolex Deepsea Sea Dweller z roku 2008, no snímka sa odohráva v 80. rokoch minulého storočia. Po desať chýb majú Underworld: Prebudenie a Hry o život, ktoré obsadili 9. a 10. miesto.

Rebríček filmov roka 2012 s najviac chybami:

1. Muži v čiernom 3 (63 chýb)
2. Skyfall (35 chýb)
3. Návrat Temného rytiera (24 chýb)
4. The Amazing Spiderman (24 chýb)
5. Avengers: Pomstitelia (22 chýb)
6. Looper (14 chýb)
7. Prometheus (13 chýb)
8. Argo (13 chýb)
9. Underworld: Prebudenie (10 chýb)
10. Hry o život (10 chýb)

Informácie zverejnili webstránky slashfilm.com, dailymail.co.uk a moviemistakes.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu