Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vyzývavá 60-tka ohúrila na móle: Plastiková tvár, ale sexi obnažené telo!

Marie Helvin ani po prekročení 60-tky nevá svoje telo vystaviť na obdiv len v spodnej bielizni. Zobraziť galériu (3)
Marie Helvin ani po prekročení 60-tky nevá svoje telo vystaviť na obdiv len v spodnej bielizni. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – V závideniahodnej forme! Hoci šesťdesiatničky svoje krivky už príliš neodhaľujú, Marie Helvin (60) bez problémov ukáže aj to, čo nosí pod šatami. Za roky pôsobenia v modelingu sa akejkoľvek ostýchavosti zbavila. Tvár si síce udržiava vďaka skalpelu, no výstavné telo jej kolegyne môžu iba závidieť.

Úchvatné gény nezaprie! Keď sa Marie Helvin pred šiestimi rokmi objavila na móle, mnohí odborníci zo sveta módy zostali v domnienke, že svoju kariéru definitívne vešia na klinec. Ako sa však zdá, brunetka na odchod do dôchodku nemá najmenší dôvod. Pozrite si čerstvé zábery z jej prehliadky ako dôkaz.

Marie sa tento týždeň blysla na britskej pôde, kde svet módy oslavoval spodnú bielizeň. Pestovaná veteránka preto neváhala a na podujatí Lingerie London predviedla odvážny model. Ten síce zahŕňal ľahké šaty, no pod priehľadnou látkou sa jasne črtala čierna súpravička aj modelkine skvostné krivky.

Aj keď by Marie úpravy tváre plastickým chirurgom zapierala márne, na nádielku z lona prírody sa rozhodne nemôže sťažovať. A aký je jej recept na pretrvávajúcu mladosť? „Odkedy som pred ôsmimi mesiacmi skoncovala s pitím, nikdy som sa necítila lepšie,“ prezradila po hviezdnom vystúpení. „Tento rok som oslávila šesťdesiatku a musím povedať, že som sa nikdy necítila viac sexi a v lepšej forme. Bez alkoholu som zhodila prebytočný tuk v oblasti pása, moja pokožka je sviežejšia a naozaj dobre spím,“ dodala na vysvetlenie. Potvrdila tak zásady mladších a prirodzených kolegýň, pre ktoré je divoké žúrovanie absolútnym tabu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu