Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Svadba Justina Timberlakea a Jessicy Biel: Povedali si áno!

Justin Timberlake a Jessica Biel Zobraziť galériu (14)
Justin Timberlake a Jessica Biel (Zdroj: SITA)

RÍM - Justin Timberlake a Jessica Biel si v piatok na juhu Talianska povedali áno. "Je úžasné byť manželmi, svadobný obrad bol nádherný a byť obklopení rodinou a priateľmi bolo pre nás naozaj výnimočné," prezradili novomanželia v exkluzívnom vyhlásení pre magazín People. Ten v najbližšom tlačenom vydaní prinesie ďalšie podrobnosti a exkluzívne fotografie.

Pozvaní hostia sa už v stredu zabávali na predsvadobnej párty na pláži pri živej hudbe a ohňostrojoch. Vo štvrtok zamilované hviezdy tiež oslavovali vonku a prítomným na večeru servírovali miestne delikatesy - čerstvý syr, olivy a víno. Medzi svadobčanmi nechýbal dobrý kamarát ženícha Andy Samberg či jeho manažér Johnny Wright. Údajne prišiel aj rapper a producent Timbaland, bývalý kolega Timberlaka zo skupiny 'N Sync Chris Kirkpatrick či kolegyňa Biel zo seriálu V siedmom nebi (1996 - 2007) Beverley Mitchell.

Šesťnásobný držiteľ Grammy Justin Timberlake a Jessica Biel, známa predovšetkým zo seriálu V siedmom nebi, začali spolu chodiť v roku 2007. V marci minulého roka hovorcovia páru potvrdili, že sa dvojica rozchádza, bez seba však vydržali len niekoľko mesiacov. Dvojica sa zasnúbila vlani v decembri. Spevák v minulosti chodil s Britney Spears či Cameron Diaz, Biel zas s Chrisom Evansom či hereckým kolegom zo seriálu V siedmom nebi Adamom LaVorgnom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu