Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Drzý antitalent v X Factore: Musela ho odviesť polícia!

Deangelo mal o sebe príliš vysokú mienku, no skončil v rukách polície. Zobraziť galériu (11)
Deangelo mal o sebe príliš vysokú mienku, no skončil v rukách polície. (Zdroj: TV JOJ)

LOS ANGELES – Zavaril si! Snaha zviditeľniť sa a patriť medzi svetoznáme hviezdy mnohým účastníkom speváckej šou prerastá cez hlavu. Výnimkou nie je ani mladík, ktorý si hovorí Deangelo. Ten na kastingu prekypoval takým sebavedomím, že znechutená porota odišla. Tým sa však dráma pred kamerami iba začala.

Z nádejného speváka delikvent! Takýto priebeh malo kastingové kolo súťaže X Factor, na ktoré zavítal čokoládový mladík menom Deangelo. Už od samého začiatku vystupoval pred kamerami maximálne suverénne. Jeho drzosť siahala až do takej miery, že jednotlivých porotcov oslovoval krstnými menami. To, akú vysokú mienku má o svojich schopnostiach, navyše doložil zaujímavým tvrdením: „Ja budem väčšia popstar, ako je Justin Bieber.“

Výstredné správanie súťažiaceho od samého začiatku nevoňalo najmä L.A.Reidovi, ktorý sa ho pokúsil uzemniť týmito slovami: „Vieš si vôbec predstaviť, ako nám ideš na nervy?“ Napriek všetkému však porotcovia nechali Deangela, aby im predviedol svoje „umenie“. Už pár úvodných tónov im ale stačilo na to, aby sa zdvihli z kresiel a zavelili na odchod.

Deangela gesto poroty nijako nezneistilo, a preto ďalej pokračoval vo svojom výkone. Po odchode z pódia sa preplichtil pomedzi ochranku a vzal nohy na plecia. Na sebe si totiž nechal mikrofón v hodnote tritisíc dolárov. Celý incident ukončil až zásah miestnej polície, ktorá účastníka šou zatkla. Ten do samého konca nestrácal suverénny postoj a s putami na rukách si pospevoval: „Teraz ma zatýkajú, ale o niekoľko hodín budem vonku.“ Ak ste zvedaví na ďalšie podrobnosti z americkej súťaže X Factor, pozrite si aj dnes zostrih vysielaný televíziou Joj.

Tip: Presný čas vysielania šou X Factor nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu