Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Objavila elixír mladosti? Úchvatná diva pred 70-tkou žiari ako nikdy!

Sally Field sa aj vo veku 66 rokov môže pochváliť závideniahodným zovňajškom. Zobraziť galériu (5)
Sally Field sa aj vo veku 66 rokov môže pochváliť závideniahodným zovňajškom. (Zdroj: profimedia.sk)

MADRID – Zreje ako víno! Hoci mnohé hollywoodske šesťdesiatničky pripomínajú skôr plastikové bábky, nájdu sa medzi nimi aj svetlé výnimky, ktoré starnú s gráciou. Patrí k nim oscarová hviezda Sally Field pred prahom sedemdesiatky. Tá napriek dôchodcovskému veku očarí na plátne aj pred objektívom. Zub času sa jej totiž akoby vôbec netýkal.

Oslnila ako zamladi! Sally Filed sa vo svete kinematografie pohybuje celé desaťročia a vo vitríne má slušnú zbierku hereckých ocenení. Posledný umelecký počin v snímke Lincoln jej okrem iného vyniesol Zlatý glóbus a zopár kíl navyše. Po tých sa však s odstupom niekoľkých mesiacov akoby zľahla zem. Herečka tento týždeň zavítala na španielsku pôdu, kde uchvátila štíhlou figúrou a neuveriteľnou vitálnosťou.

Sally sa v Madride stretla so zástupcami médií práve kvôli vyššie spomínanej dráme. Na tlačovku si to namierila v krátkych červených šatách, ktoré zvýraznili jej obdivuhodné krivky. Sviežosť sa však odrážala aj na jej tvári. Pri pohľade na vypnutú pleť a len jemné vrásky by jej vek 66 rokov uhádol naozaj málokto.

Nestarnúca brunetka si vo filme Stevena Spielberga strihla rolu manželky amerického prezidenta Mary Todd. Kvôli tejto úlohe bola nútená pribrať viac než desiatku kilogramov. „Mary Todd musela byť o dosť okrúhlejšia ako ja, takže som v oblasti pásu musela pridať zopár centimetrov. Jedla som proteínové tyčinky s vysokým obsahom uhľohydrátov a veľa hnedej ryže, čo znie dobre, ale keď jej zjete dosť, verte mi, že už to také dobré nie je,“ prezradila na margo príprav v nedávnom rozhovore. O to obdivuhodnejšie vyznieva fakt, že napriek zrelému veku sa dokázala dostať do pôvodnej formy akoby švihnutím čarovného prútika.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu