Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Belmondo sa rozišiel s mladou priateľkou: Kvôli peniazom!

Jean-Paul Belmondo s expriateľkou Barbarou Gandolfiovou Zobraziť galériu (8)
Jean-Paul Belmondo s expriateľkou Barbarou Gandolfiovou (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Francúzsky herec Jean-Paul Belmondo sa rozišiel so svojou belgickou priateľkou Barbarou Gandolfiovou, ktorú polícia v minulosti niekoľkokrát vypočúvala kvôli údajným finančným machináciám. Oznámil to dnes podľa agentúry AFP Belmondov advokát.

"Viem veľmi dobre, čo sa stalo, a dal som Jeanovi-Paulovi za pravdu, aby tento vzťah ukončil," podotkol Belmondov advokát bez bližšieho spresnenia. Podľa AFP je bývalá modelka pózujúca pre časopis Playboy a neúspešná finalistka súťaže Miss Belgicko podozrivá z toho, že Belmonda v skutočnosti zneužívala k vlastnému prospechu. "Požičala" si od neho 200.000 eur a podľa médií si nechávala kupovať drahé darčeky.

Tridsaťsedemročná Gandolfiová bola však aj v kontakte s bývalým manželom a majiteľom nočných klubov v Belgicku a v Dubaji Frédéricom Vanderwiltom, ktorý bol vyšetrovaný z prania špinavých peňazí. Podľa rozhlasovej stanice RTL, ktorá sa dostala k policajným odpočúvaniam, sa Gandolfiová raz exmanžela spýtala, koľko by jej ročne vynieslo, keby mala s Belmondom potomka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu