Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hollywoodska kráska takmer zinfarktovala: Vieme, kto jej odfotil holý zadok!

Sofía Vergara a jej prasknuté šaty. Zobraziť galériu (6)
Sofía Vergara a jej prasknuté šaty. (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES - Kolumbijská herečka Sofía Vergara po udeľovaní televíznych sien Emmy šokovala zverejnením fotografie svojho takmer nahého pozadia na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. Priamo počas slávnostného večera sa totiž jej drahé šaty roztrhli a ako sama uviedla, takmer vtedy dostala infarkt.

"Tú fotku urobil môj priateľ, aby mi ukázal, aká hrozná je tá diera, pretože by som to inak nepochopila a mala by som ju tam celý večer. Povedal mi, ‘Stoj! Ukážem ti, čo sa práve deje na tvojich šatách‘," uviedla hviezda. "Keď som uvidela fotku, skoro som dostala infarkt. Uvedomila som si, že to musím veľmi rýchlo napraviť, pretože som chcela byť súčasťou momentu, keď seriál Taká moderná rodinka dostane Emmy," vysvetlila Vergara. V tom momente bežala do zákulisia, kde jej chybu pomohli napraviť dve ženy. "Zašili mi to bez toho, aby som si vyzliekla šaty, pretože sme nemali čas," uviedla herečka, ktorej sa napokon podarilo stihnúť slávnostné udelenie Emmy v kategórii Najlepší komediálny seriál aj v jej kompletných trblietavých šatách od Zuhaira Murada.

Rodáčka z kolumbijskej Barranquilly je známa predovšetkým ako Gloria Delgado-Pritchett z komediálneho seriálu Taká moderná rodinka (2009). Za svoj výkon si vyslúžila dve nominácie na Zlatý glóbus a tri na Emmy a spolu s hereckými kolegami zo seriálu získala dve Screen Actors Guild Awards v kategórii Najlepšie herecké obsadenie komediálneho seriálu.

Vergara si zahrala tiež vo filmoch Štyria bratia (2005), Šmolkovia (2011), Silvestrovská noc (2011) či The Three Stooges (2012). Ako osemnásťročná sa vydala a o dva roky neskôr porodila syna Manola. V roku 2000 jej diagnostikovali rakovinu štítnej žľazy, z ktorej sa jej podarilo vyliečiť. V roku 2008 ju magazín Maxim zaradil do svojho rebríčka najpríťažlivejších žien sveta na 62. miesto a nechýbala ani v rebríčku 50 najkrajších ľudí magazínu People.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu