Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Pre tehotnú Adele už udreli mrazy: Nenalíčenú tvár schovala pod baranicu!

Tehotná Adele bez mejkapu a s baranicou na hlave Zobraziť galériu (8)
Tehotná Adele bez mejkapu a s baranicou na hlave (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Drží sa v teple! Hoci u nás panujú viac-menej jesenné dni s príjemnými teplotami, speváčka Adele už zo skrine vytiahla zimnú výbavu. Ani vo vysokom štádiu tehotenstva totiž pohyb nezanedbáva. Do ulíc si preto vyrazila tak, ako sa cíti najlepšie - v ležérnom outfite a bez mejkapu.

Imidž nerieši! Britská pophviezda informácie o svojom prvom tehotenstve držala pod pokrievkou až do šiesteho mesiaca, kedy sa o radostnú správu podelila s nasledovníkmi v sieti Twitter. Odvtedy sa utiahla do súkromia svojej rezidencie, kde sa v pokoji pripravuje na blížiace sa materstvo. Tento týždeň však urobila výnimku a ukázala sa na verejnosti. Jej veľké bruško svedčí o tom, že by mohla rodiť každú chvíľu.

Tepláky, hrubý sveter a obyčajné tenisky – v takom štýle sa Adele tento týždeň vybrala navštíviť svojich priateľov. Členky mala síce obnažené, hlavu si však zababušila do kožušinovej čiapky. Zrejme tak chcela odviesť pozornosť od svojej tváre, ktorú ani tentoraz nezaťažovala nijakým mejkapom. V uliciach sa známa speváčka objavila spolu so súčasným partnerom Simonom Koneckim, ktorý niesol v náručí ich štvornohého domáceho miláčika.

Zhruba pred mesiacom sme vás informovali, že zamilovaná Adele svojmu vyvolenému už oficiálne povedala „áno“. Napriek tomu, že viaceré médiá priniesli svedectvá hostí údajnej svadby, hudobníčka tieto fámy poprela. „Nie som vydatá... Zzzzzz,“ odkázala fanúšikom prostredníctvom mikroblogovacej siete. Už predtým im dokonca poradila, aby verili informáciám jedine priamo od nej. Pravdou ale je, že Adele je na novinky zo svojho života naozaj skúpa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu