Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prvé FOTO Adele po pôrode: Bez mejkapu skryla synčeka pod plienku!

Speváčka Adele sa ani nie tri mesiace po pôrode prvýkrát ukázala na verejnosti so synčekom v náručí. Zobraziť galériu (7)
Speváčka Adele sa ani nie tri mesiace po pôrode prvýkrát ukázala na verejnosti so synčekom v náručí. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Veľký návrat po dlhej pauze! Odkedy sa Adele (24) dozvedela, že pod srdcom nosí svoj prvý prírastok, okamžite sa stiahla do úzadia a mamičkovské povinnosti si vychutnávala v prísne stráženom súkromí. Vďaka novej bondovke sa však vracia do sveta reflektorov, hoci sama o mediálny rozruch očividne príliš nestojí.

Takmer vôbec sa nezmenila! Odkedy Adele priviedla na svet svojho prvorodeného synčeka, neubehli ešte ani tri mesiace. Známa blondínka však medzičasom naspievala titulnú skladbu k snímke Skyfall, ktorá sa objavila medzi nomináciami na Oscara. Navyše Adele už čoskoro vystúpi na odovzdávaní Zlatých glóbusov, kvôli čomu so súčasným partnerom a ich spoločným potomkom priletela do Mekky americkej kinematografie. Na letisku ju síce čakal zástup paparazzov, no speváčka o ich prítomnosť vôbec nestála, práve naopak. Zachovala sa presne tak, ako sme u nej zvyknutí.

Adele na medzikontinentálny let zvolila ležérny outfit v podobe obľúbených legínsov a balerínok. Vlasy si zopla do jednoduchého drdola a svoju tvár žiadnym líčením nezaťažovala – len si ju zamaskovala slnečnými okuliarmi. Napriek tomu, že hudobná hviezda je len krátko po pôrode, je postava zostala akoby nedotknutá. Na hrudi si však niesla svoj najcennejší poklad, ktorý chránila bielou plátennou plienkou.

Zaujímavosťou je, že verejnosť nepozná nielen vizuálnu podobu Adeleinho synčeka, ale ani jeho meno. Speváčka tak zostáva verná svojmu imidžu a mimo pracovných úspechov o sebe nič nezverejňuje. Dôkazom môže byť jej čerstvý príspevok v mikroblogovacej sieti Twitter. „Ó môj Bože, cítim sa ako Meryl Streep!! Ďakujem vám,“ reagovala krátko po tom, čo sa dozvedela, že jej skladba, na ktorej sa podieľala ako speváčka a spoluautorka, bola nominovaná na najcennejšiu sošku Filmovej akadémie. Zdá sa teda, že napriek fenomenálnemu úspechu v doterajšej kariére sa Adele stále drží pri zemi.

Prečítajte si: Adele príde na udeľovanie Zlatých glóbusov. Zaspieva aj na Oscaroch?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu