Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Douglasovci oslavovali spoločné narodeniny: Catherine Zeta-Jones opäť žiarila!

Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones Zobraziť galériu (10)
Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Výnimočný deň! Presne tak vnímajú 25. september manželia Michael Douglas (68) a Catherine Zeta-Jones (43), ktorých tento dátum predurčil na spoločnú oslavu narodenín. Aj napriek 25-ročnému vekovému rozdielu si túto príležitosť vychutnávajú každých 12 mesiacov plnými dúškami. Tento rok nebol nijakou výnimkou.

Zvláštna zhoda náhod! „Rád by som sa stal otcom vašich detí,“ tak znela prvá veta z úst Michaela Douglasa, keď mu v roku 1998 predstavovali očarujúcu Catherine Zeta-Jones. Vtedy zrejme ešte ani len netušil, že sa jeho želanie raz premení v realitu. A určite nemálo prekvapený ostal aj vo chvíli, keď sa dozvedel, že na narodeniny jeho vyvolenej pripadá navlas rovnaký dátum ako na tie jeho.

Prominentná dvojica svoju súkromnú párty odštartovala v istom vychytenom newyorskom hoteli. Manželia sa aj tentoraz zladili do tmavých farieb a pôsobili veľmi elegantne. Tradičnou ozdobou sa stala práve Catherine, ktorá zvolila čierne šaty pod kolená s lodičkovým výstrihom oživeným čipkou. Ten pokračoval dozadu tak, že odhaľoval veľkú časť chrbta. Herečka si však takýto model vo svojom veku stále môže dovoliť.

Hollywoodsky párik sa dal dokopy v marci 1999, pričom už o jeden a pol roka neskôr svoj vzťah oficiálne spečatil sobášom. Herecké hviezdy majú spolu dve ratolesti: 12-ročného Dylana a 9-ročnú Carys. Prekonali spolu Michaelovu rakovina hrdla aj Catherinine psychické problémy. Ich vzťah a vzájomnú dôveru to však nenaštrbilo, práve naopak.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu