Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šokujúce priznanie Michaela Douglasa: Rakovinu hrdla mu spôsobil orálny sex!

Michael Douglas Zobraziť galériu (13)
Michael Douglas (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Nové skutočnosti odhalené! Jeseň života u Michaela Douglasa (68) poznačila zákerná rakovina hrdla, s ktorou sa trápil dlhé mesiace a takpovediac utiekol hrobárovi z lopaty. Verejnosť sa síce domnievala, že choroba vznikla pre hercovu alkoholickú a nikotínovú minulosť, no skutočnosť sa skrýva úplne inde. Hollywoodsky veterán priznal, že za rakovinu „vďačí“ vírusu prenášanému sexom.

Sexuálne potešenie žien sa mu takmer stalo osudným! Aj keď lekári Michaelovi Douglasovi diagnostikovali rakovinu už pred tromi rokmi, preňho to zďaleka nie je uzavretá záležitosť. Z najhoršieho štádia IV sa síce vystrábil, no o niektorých podrobnostiach doteraz mlčal. Ľady prelomil až v nedávnom rozhovore pre britský denník The Guardian, v ktorom prezradil, že jeho ochorenie spustili milostné „hrátky“ so ženami.

Šokujúca odpoveď z hercových úst zaznela po tom, čo sa ho novinár opýtal, či ľutuje roky fajčenia a popíjania alkoholu: „Nie. Pretože bez toho, aby som zachádzal do podrobností, môžem povedať, že túto špecifickú rakovinu spôsobuje vírus HPV, ktorý pochádza z orálneho sexu na ženských intímnych partiách.“ Ľudský papillomavirus (HPV) má totiž až 100 druhov, ktoré sa môžu nachádzať v rôznych častiach tela. Niektoré v ňom vytvárajú hrčky, iné prežívajú bez symptómov.

Zaujímavé je, že Douglas sa na celú situáciu už dnes pozerá s nadhľadom. „Obával som sa, že práve stres spôsobený uväznením môjho syna, mi bude sťažovať boj s chorobou. Ale áno, je to sexuálne prenosná choroba, ktorá spôsobuje rakovinu. A ak ju máte, orálny sex poskytnutý žene je tiež najlepšou liečbou.“ Michael bol síce v roku 1992 hospitalizovaný na odvykacej kúre pre závislosť na alkohole, no už vtedy sa povrávalo, že išlo o závislosť na sexe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu