Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Lady Gaga to vie: Za týždeň predala šesť miliónov parfumov!

Lady Gaga predstavila parfum 13. septembra Zobraziť galériu (10)
Lady Gaga predstavila parfum 13. septembra (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka Lady Gaga predala za jeden týždeň až šesť miliónov kusov svojho vlastného parfumu Fame. Informovala o tom v sobotu na sociálnej sieti Twitter, pričom dodala, že ide o druhý parfum v histórii po Coco Chanel, ktorý sa najrýchlejšie predáva.

Excentrická hviezda svoj parfum predstavila 13. septembra na šou v newyorskom Guggenheimovom múzeu. Na bizarnom predstavení sa okrem iných zúčastnili Yoko Ono, Marc Jacobs, Paris Hilton, Michael Strahan, Jason Wu alebo Lindsay Lohan. Svoj parfum bude osobne propagovať aj 7. októbra v známom londýnskom obchodnom centre Harrods.

Dvadsaťšesťročná Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, pochádza z New Yorku. Preslávila sa skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Získala už vyše 200 cien, medzi ktorými je i päť Grammy. Dve z nich si vyslúžila vďaka skladbe Bad Romance pochádzajúcej z EP nahrávky The Fame Monster (2009).

Zo zatiaľ posledného albumu Born This Way (2011) pochádzajú single Born This Way, Judas, Edge Of Glory, You And I a Marry The Night. Speváčka predala celosvetovo približne 23 miliónov albumov a 64 miliónov singlov. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a rok predtým sa stala Interpretom roka podľa magazínu Billboard. Okrem nahrávania nového albumu Artpop, ktorý by mal vyjsť začiatkom budúceho roka, a propagácie parfumu Fame, sa Lady Gaga venuje najmä koncertovaniu. Informácie pochádzajú z webstránky nme.com a archívu agentúry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu