Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Lady Gaga pribrala jedenásť kíl!

Pribratá Lady Gaga Zobraziť galériu (7)
Pribratá Lady Gaga (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Americká speváčka Lady Gaga tvrdí, že pribrala pre pochúťky, ktoré varí jej otec. Joseph Germanotta si totiž v New Yorku otvoril taliansku reštauráciu, ktorú si jeho dcéra obľúbila.

 "Je to úžasné, neuveriteľne chutné, ale vždy, keď tam idem, priberiem päť libier (približne dva kilogramy, poz.). Milujem cestoviny a pizzu," povedala Lady Gaga v rozhlasovej šou moderátorovi Elvisovi Duranovi. Ako sama priznala, celkovo pribrala 25 libier, teda okolo 11 kilogramov. "Vôbec preto ale nemám výčitky svedomia," dodala. Momentálne však už drží diétu a otcovej reštaurácii sa snaží vyhýbať.

Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, pochádza z New Yorku a preslávila sa skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Celkovo získala už vyše 200 cien, medzi ktorými je i päť Grammy. Dve z nich si vyslúžila vďaka skladbe Bad Romance pochádzajúcej z EP The Fame Monster (2009). Zo zatiaľ posledného albumu Born This Way, ktorý vyšiel minulý rok, pochádzajú single Born This Way, Judas, Edge Of Glory, You And I a Marry The Night. Celosvetovo predala približne 23 miliónov albumov a 64 miliónov singlov. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a rok predtým sa stala Interpretom roka podľa magazínu Billboard. Koncom júla oznámila, že sa objaví v pripravovanom filme Machete Kills režiséra Roberta Rodrigueza. Okrem nahrávania nového albumu ARTPOP, ktorý by mal vyjsť začiatkom budúceho roka, sa Lady Gaga v súčasnosti venuje koncertovaniu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu