Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Trapas Lady Gaga: Povracala sa pred tisíckami fanúšikov štyrikrát za sebou!

Lady Gaga vracia na pódiu pred tisíckami fanúšikov. Zobraziť galériu (8)
Lady Gaga vracia na pódiu pred tisíckami fanúšikov. (Zdroj: YouTube)

BARCELONA – Vystúpenie, na aké v živote nezabudne! Tak sa aj podľa slov Lady Gaga (26) zapísal jej koncert, ktorý pred pár dňami prilákal tisícky priaznivcov do španielskej metropoly. Fanúšikovia sa však okrem veľkolepej šou dočkali aj pomerne nechutného prídavku. Speváčka sa totiž povracala priamo na pódiu viackrát po sebe.

Hanba ako svet! Lady Gaga je u „malých príšeriek“ (ako nazýva svojich stúpencov) zapísaná v tom najlepšom svetle. Na koncertoch totiž zvykne naživo spievať, pohybovať sa v rytme náročných choreografií a spolu s tanečníkmi dotvárať neopakovateľnú šou. Tú v Barcelone však nečakane poškvrnil pikantný incident. Blondínka priamo na pódiu vydala zo seba naozaj všetko – aj obsah žalúdka.

K nechutnému trapasu došlo počas skladby Edge Of Glory, kedy Lady Gaga tancovala s mužským kolegom na schodoch. Z ničoho nič sa však obrátila chrbtom a štyri razy za sebou sa vyvracala. Spev z reproduktorov sa pritom ozýval aj naďalej, takže celkom iste išlo o playback.

S podobnou nehodou sa nedávno musel vyrovnať aj kanadský idol tínedžeriek Justin Bieber. Zaujímavosťou ale je, že ani u Lady Gaga nejde o premiéru takéhoto typu. Náhla nevoľnosť ju prepadla ešte v auguste počas vystúpenia v Rumunsku, kedy však stihla dobehnúť mimo kamier. „Musela som ísť do zákulisia a vyvracať sa. Nechcela som, aby ste to videli. Občas sa mi to stáva,“ bez okolkov vtedy priznala niekoľkotisícovému davu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu