Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Malá Harper Beckham na futbale: Hrdý otec David ju takto poctivo zaúča!

David Beckham poctivo vysvetľuje futbalové zákonitosti dcére Harper vo svojom náručí. Zobraziť galériu (7)
David Beckham poctivo vysvetľuje futbalové zákonitosti dcére Harper vo svojom náručí. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Zasvätená aj do sveta športu! Len 14-mesačnú Harper Beckham sme doteraz najčastejšie vídavali ako ozdobu matky Victorie na najrôznejších módnych podujatiach. Najnovšie však spoznáva tvrdú prácu aj druhého rodiča – otca Davida. Ten ju zobral na futbalové ihrisko a láskyplne jej všetko ukazoval.

Musí sa rozumieť aj futbalu! Prehliadkové móla, náročné fotenia či horúčkovité prípravy módnych šou – to všetko pre najmladšiu ratolesť Beckhamovcov nie je nijakou neznámou. Hoci sa zopárkrát objavila aj na tribúne, až doteraz jej zákonitosti futbalu nikto nevysvetľoval. Tejto úlohy sa preto nemohol zhostiť nikto povalenejší ako samotný stredopoliar David Beckham.

Mužský idol britských žien si svoju dcérku užíval počas víkendového futbalového zápasu. V hlavnej úlohe sa na trávniku tentoraz blysli jeho synovia, ktorých si nezabudol zvečniť fotoaparátom. Popritom sa však venoval predovšetkým malej Harper, ktorej trpezlivo vysvetľoval, o čo sa jej starší bratia Brooklyn, Romeo a Cruz s loptou vlastne snažia.

Aj keď bacuľaté dievčatko v takom útlom veku ešte nemôže všetkému rozumieť, v jej tváričke sa zračilo ozajstné sústredenie. Keď si ju neskôr pyšný otec vyhadzoval do vzduchu a zasypal jej líca sladkými pusami, Harper žiarila spokojnosťou a otcovi sa odvďačila širokým úsmevom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu