Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Horlivé prípravy Jennifer Aniston: Pred svadbou ju najviac trápia vrásky!

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (8)
Jennifer Aniston (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Hlavne, aby bola „vyžehlená“! Každá nevesta obetuje svadobnému dňu hodiny príprav, aby všetko dopadlo podľa jej predstáv. Výnimkou nie je ani Jennifer Aniston (43), ktorá tento obrad absolvuje už po druhý raz. Najväčšie starosti jej však nerobia šaty ani hostina, ale niečo celkom iné. Aj po štyridsiatke musí mať pleť ako detský zadoček.

S vráskami ani na krok! O Jennifer Aniston je dobre známe, že za svoju bezchybnú pleť nevďačí len obdivuhodnej genetickej výbave. Posadnutosť vypnutou pokožkou sa však u nej prehlbuje tým viac, čím je jej termín svadby bližšie. Aby svoje „áno“ povedala snúbencovi Justinovi Therouxovi ako mladica, už celé týždne poctivo navštevuje exkluzívny kozmetický salón. Za jediné ošetrenie pritom neváha vysoliť dve tisícky dolárov.

Spomínaná rejuvenizácia trvá približne 90 minút, minimalizuje aj tie najjemnejšie mimické vrásky a pomáha s pigmentovanými škvrnami po opaľovaní. „Jen je pravidelnou zákazníčkou od augusta, kedy sa oficiálne zasnúbila,“ prezradil zdroj z luxusného dermatologického centra.

Napriek tomu, že dátum prominentnej svadby sa médiám zatiaľ odhaliť nepodarilo, už teraz je jasné, že jedna z najbližších herečkiných osôb na nej bude chýbať. Jennifer odmietla pozvať vlastnú matku, s ktorou má veľmi komplikovaný vzťah. Nancy totiž aj v úctyhodnom veku 76 rokov nedokáže pred bulvárom mlčať o súkromnom živote svojej dcéry. „Účasť na svadbe Jennifer a Justina bol jedným z Nancyiných najväčších snov. Ten sen sa však teraz rozplynul,“ uviedol rodinný známy. Dodal však, že postaršia dáma si za to z veľkej časti môže sama: „Keď Nancy začala klásť hromadu otázok o tejto udalosti, v Jeninej hlave sa rozsvietila kontrolka. Uvedomila si, že jej mama o svadobných plánoch opäť veľa klebetí.“ Zdá sa, že v tomto smere bude mať blondínkin deň D podobný scenár ako ten s Bradom Pittom v roku 2005.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu