Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Nepotkne sa? Pozrite, čo si navliekla útla Angelina Jolie: Saténovú plachtu!

Angelina Jolie svoju útlu figúru zahalila do neforemnej róby v štýle omšového rúcha. Zobraziť galériu (12)
Angelina Jolie svoju útlu figúru zahalila do neforemnej róby v štýle omšového rúcha. (Zdroj: SITA)

ANKARA – Šliapla vedľa! Angelina Jolie (37) pri svojich charitatívnych aktivitách volí jednoduché outfity, v ktorých nijako nevytŕča z radu. Tento týždeň jej však pokus o skromnosť v obliekaní celkom nevyšiel. V neforemných maxišatách priťahovala objektívy ako magnet.

Stala sa z naj novodobá mníška či farárka? Aj takéto otázniky vyvolávala Angelina Jolie počas svojej návštevy tureckej metropoly, kde sa stretla s tamojšími vplyvnými politikmi. O horúcej téme sýrskych utečencov diskutovala v netypickom outfite. Ten jej spôsoboval nemalé problémy už pri samotnej chôdzi. Celkový dojem nevylepšil najmä fakt, že bojovníčka za ľudské práva patrí k najštíhlejším celebritám sveta.

Angelina na dôležité rokovania dorazila v akomsi kaftane z čierneho saténu. Do obrovského rúcha sa jej zamotávali nohy a vychudnutá postava sa v záplave materiálu doslova strácala. Herečka si tak musela strážiť každý svoj krok a maxiróbu pridŕžať. Ak by jej kompetentní ponúkli miesto za kazateľnicou, zrejme by pôsobila naozaj vierohodne.

Prirodzenú jednoduchosť sa hollywoodskej hviezde podarilo dosiahnuť aspoň od krku nahor. Vlasy si zopla do ležérneho konského chvosta a na tvár zvolila len veľmi jemné líčenie. Počas tvojej tureckej púte sa stretla aj s prezidentom Abdullahom Gulom, ktorému priniesla dôležité posolstvo. „Sú emocionálne zainteresovaní a hlboko zarmútení situáciou v Sýrii. Strachujú sa o svoje rodiny a o svojich priateľov v rodnej krajine,“ povedala na margo utečencov, s ktorými mala možnosť osobne komunikovať. Či práve takáto medializácia kontroverznú tému pomôže posunúť pozitívnym smerom, je zatiaľ otázne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu