Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Angelina a Brad šokovali celý svet: Tajná svadba na Vianoce v exotike!

Angelina Jolie a Brad Pitt sa údajne vzali počas Vianoc. Zobraziť galériu (21)
Angelina Jolie a Brad Pitt sa údajne vzali počas Vianoc. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Dobehli médiá aj fanúšikov? Odkedy Angelina Jolie (37) s dlhoročným partnerom Bradom Pittom (49) oznámila zasnúbenie, okolo horúcich príprav svadby sa zatiahlo rúško tajomstva. A ako sa zdá, samotný obrad sa dvojici podarilo ututlať až do konca. Podľa chýrov z miesta ich luxusnej dovolenky sú herci už manželmi.

Oficiálne svoji? Angelina a Brad sa nikdy netajili obrovskou záľubou v cestovaní, a preto aj uplynulé sviatočné dni v závere roka strávili mimo amerického kontinentu. Za svoju dovolenkovú destináciu si vybrali ostrovy Turks a Caicos, na ktoré sa vybrali so šiestimi ratolesťami aj s najbližšou rodinou. A miestni si už vo veľkom šuškajú, že to nebola náhoda.

O tom, že hollywoodsky pár si po siedmich rokoch spoločných chvíľ povedal svoje „áno“, podľa médií svedčí hneď niekoľko indícii. Do súkromnej rezidencie módnej návrhárky Donny Karan zavítali aj Bradovi rodičia a jeho brat Doug so sestrou Julie. Dvojica nešetrila ani v prípade personálu pre svojich šesť ratolestí – v meste sa údajne objavili až s tuctom pestúnok, čo v prepočte znamená, že každé dieťa malo pri sebe dve opatrovateľky. Magazín InTouch dokonca už pred mesiacom priniesol informáciu o prsteňoch: „Dňa 27. novembra herečkin štylista vyzdvihol svadobné obrúčky pre pár z klenotníctva Neil Lane.“

Svadobnými plánmi sa netajil ani samotný Brad Pitt, keď počas premiéry snímky Killing Me Softly naznačil, že do manželského chomúta mu chýba už len kúsok: „Čas sa kráti, bude to čoskoro. Mám z toho dobrý pocit. Deti na mňa stále viac tlačia, chcem to pre ne urobiť a cítim, že nadišiel ten správny čas.“ O údajnej svadbe ako prvý informoval denník The Telegraph, ktorý sa domnieva, že súkromný obrad prebehol práve na Vianoce.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu