Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Trapas hore bez: Seriálová hviezda vystavila prsia na webe – omylom!

Alison Pill hore bez Zobraziť galériu (3)
Alison Pill hore bez (Zdroj: Twitter)

LOS ANGELES – Hanba ako svet! Aj keď vystavovanie intímnych partií na internete už patrí medzi opozerané prostriedky na zviditeľnenie sa, niektoré celebrity sa k nim stále uchyľujú. Výnimkou nie je ani Alison Pill (26), ktorá s úsmevom otrčila okrúhle prednosti. Vzápätí sa však zachovala ako pravá blondína.

Nehoda či úmysel? Hoci odhalené poprsie na sociálnej sieti vyznieva v šoubiznisových kruhoch viac než zúfalo, z času na čas si internetoví užívatelia predsa len prídu na svoje. Tento týždeň sa o rozruch postarala hviezda seriálu The Newsroom. Údajne chcela pikantnú fotografiu zmazať, no namiesto toho sa o svoje obnažené vnady podelila so všetkými nasledovníkmi na Twitteri.

„Áno, tá fotka tu naozaj bola. Uf. Moje technické zručnosti očividne dosiahli nové limity. Tlačidlo 'zmazať' sa zmenilo na 'zdieľať'... Prepáčte,“ týmito slovami sa Alison Pill snažila ospravedlniť za svoj prehrešok. Odhliadnuc od jej farby vlasov však možno skonštatovať aspoň nasledovné – dlhé chvíle si po večeroch kráti naozaj zaujímavým spôsobom.

Kanadská herečka sa síce schováva za svoje medzery v oblasti informačných technológií a internetovej komunikácie, medzitým sa však objavili nové špekulácie. Podľa zdroja z Alisoninho okolia za všetkým stojí tvorca televízneho seriálu, v ktorom rodáčka z Toronta účinkuje. Aaron Sorkin vraj Alison nahovoril na ošemetnú situáciu kvôli tomu, aby jeho postavy vyzneli aj v skutočnosti také hlúpučké, ako ich on sám vykresľuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu