Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Fuj, to je ale trapas: Hollywoodsky fešák si uľavil rovno do kaktusu!

Emile Hirsch namiesto pisoára použil kvetináč s kaktusom. Zobraziť galériu (8)
Emile Hirsch namiesto pisoára použil kvetináč s kaktusom. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Nestihol dobehnúť? Pokiaľ ide o používanie toalety, väčšina nielen známych osobností si potrpí na súkromie. Do tejto kategórie však Emile Hirsch (27) očividne nepatrí. V istom losangelskom klube si totiž z obecenstva ťažkú hlavu nerobil – pred zrakmi okolia sa vymočil do veľkého kvetináča.

Kam sa podela jeho súdnosť? O škandál s močením na verejnosti sa naposledy postaral francúzsky herec Gérard Depardieu, ktorý si uľavil priamo na palube lietadla. Filmový veterán sa však za nešťastný incident neskôr ospravedlnil vyšším vekom a problémami s prostatou. Úplne iným prípadom je Emile Hirsch, ktorý ešte neprekročil ani prah tridsiatky. Keď to ale naňho príde, svoje potreby evidentne uspokojí kdekoľvek.

Hollywoodsky herec tento týždeň vymetal nočné kluby, pričom s najväčšou pravdepodobnosťou nešetril alkoholom. Väčšina zabávajúcich sa ľudí by si ho zrejme ani nevšimla, no Emile sa o obrovskú pozornosť prihlásil sám. Z ničoho nič totiž otvoril poklopec a vymočil sa do kaktusu usadeného v kvetináči. Nanešťastie pre herca, pikantnú situáciu zachytili pohotoví paparazzi.

Mladý Casanova sa vo svetle reflektorov pohybuje už od ôsmich rokov. Slovenskému divákovi môže byť najviac povedomý zo snímky Útek do divočiny, v ktorej si strihol hlavnú rolu. V minulosti sa však venoval aj televíznym seriálom. Bez ohľadu na svoju kariéru by si rozhodne mal vstúpiť do svedomia a nechutným excesom sa oblúkom vyhýbať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu