Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Televízna hviezda nechtiac odhalila dekolt: To sú ale zdeformované prsia!

Lizzie Cundy sa v oblasti dekoltu nemá čím chváliť. Zobraziť galériu (2)
Lizzie Cundy sa v oblasti dekoltu nemá čím chváliť.

LONDÝN – Nutne potrebuje opravu! Reč je o poprsí Lizzie Cundy (44), ktoré už rozhodne nemá takú formu ako kedysi. Bohužiaľ, túto skutočnosť televízna moderátorka spoza veľkej mláky nezobrala na vedomie skôr, ako ho vystavila britským paparazzom. Tí ju totiž zachytili v pekelne nelichotivej póze.

Takéto vnady by ukazovať radšej nemala! Jedným zo smutných pravidiel plastickej chirurgie je, že aj tá najlepšie odvedená práca po čase expiruje. V prípade vylepšeného hrudníka sa traduje, že dámy by mali remodeláciu podstúpiť približne každých desať rokov. Ako sa zdá, Lizzie Cundy svoj termín dávno prepásla.

O pikantnú situáciu sa brunetka postarala tento týždeň na pôde britskej metropoly, keď opúšťala odovzdávanie cien v oblasti spodnej bielizne. Na túto príležitosť zvolila čierne šaty, ktoré boli prekryté priehľadnou látkou. A práve tá ju v oblasti výstrihu zradila. Pri nastupovaní do auta sa totiž predklonila a nechtiac fotografom vystavila svoje silikónové prednosti. Tie však pripomínali len dva scvrknuté a zošúverené pomaranče.

Lizzie momentálne moderuje šou s názvom WAGS World na televíznom kanáli venovanom svadbám – Wedding TV. Práve takýto formát jej zrejme sadol ako ušitý na mieru, keďže sa sama v roku 1994 vydala za futbalistu. Dávnejšie ju bolo možné zahliadnuť s mikrofónom v ruke aj medzi smotánkou, keď pre kanál ITV2 prinášala reportáže z červeného koberca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu