Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Bitka od Bartošovej milenca? Opuchnutá tvár a krvavé podliatiny!

Darina Rychtářová sa vraj za modriny môže poďakovať exmanželovi Josefovi. Zobraziť galériu (4)
Darina Rychtářová sa vraj za modriny môže poďakovať exmanželovi Josefovi.

PRAHA - Je to násilník?! Josef Rychtář (54) nikdy nejde po silné slová ďaleko, cudzie mu nie sú ani roztržky. Už v minulosti sa vraj pobil s manželkou Darinou Rychtářovou (54). Zdá sa však, že porozvodová bitka dopadla najhoršie. Portál Super.cz totiž zverejnil fotografie jeho bývalej ženy, ktorá je doslova posiata modrinami. Hrozivé podliatiny svedčia o surovom útoku. Tieto rany jej mal spôsobiť práve aktuálny partner Ivety Bartošovej (46). Je aj speváčka v ohrození?!

Josef Rychtář si minulý rok v auguste zaumienil, že sa ujme Ivety Bartošovej. Dokonca si ju nasťahoval domov, čo ale jeho manželka trpela len mesiac. Neskôr sa speváčkin ochranca nevedel rozhodnúť, či chce zostať so ženou alebo byť s Ivetou. Darina to nakoniec vyriešila žiadosťou o rozvod, čím ale svojho muža nepotešila. 

Médiá už viackrát priniesli správy o roztržke medzi Rychtářovcami, tá najnovšia ale desí. Exmanželka totiž skončila v nemocnici a vyzerá doslova tak, akoby si z nej niekto spravil boxovacie vrece. Jej tvár i telo je samá modrina. „Zas ju zmlátil. A tentokrát extrémne brutálne. Bil ju päsťami po celom tele, dokonca ju aj škrtil,” povedala o incidente Darinina známa pre portál Super.cz, ktorý priniesol zábery zúboženej Dariny. 

Rychtářová skončila v bezvedomí a musela byť prevezená do nemocnice. Tam ju personál nafotil pre potreby polície. A jej kamarátka sa rozhodla zaslať zábery do českej redakcie. Naštvalo ju totiž, že Josefovi doteraz každý útok prešiel. Samotná napadnutá o tom verejne hovoriť nechcela. „Nepíšte to,” prosila novinárov. Dôvodom môžu byť aj obavy z pomsty.

K bitke malo prísť v polovici augusta a Rychtář bol podľa tvrdení ich známej pod vplyvom alkoholu. Ten však tvrdí, že exmanželku nenapadol. Prípadom sa ale zaoberá aj polícia. „Vec sa prešetruje. Môžem potvrdiť, že došlo k incidentu a je tu podozrenie z pokusu trestného činu ublíženia na zdraví. Prípad prevzala kriminálna polícia. Z taktických dôvodov nebudeme poskytovať ďalšie informácie,” vyjadril sa hovorca polície v Říčanoch Zdeněk Chalupa. 

Zaujímavé pritom je, že aj samotná Bartošová už dávnejšie skončila s modrinou v nemocnici. Vraj spadla na lampu. Rychtář ale tvrdil niečo iné a táto nezrovnalosť bola dosť podozrivá. A ktovie, ako to bolo so zranením ramena, kedy Iveta akože spadla zo schodov...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu