Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Zúfalá Bartošová: Chcete moju použitú bielizeň?!

Iveta Bartošová chce zarobiť naozaj na všetkom. Zobraziť galériu (5)
Iveta Bartošová chce zarobiť naozaj na všetkom.

PRAHA - Ďalší „zaujímavý” nápad! To, že od Ivety Bartošovej (46) sa dá očakávať všeličo, je už každému jasné. Najnovšie sa speváčka rozhodla, že sa zbaví niektorých intímnych kúskov zo svojho šatníka. No nemieni ich len tak vyhodiť do koša. Zrejme v súvislosti so svojimi finančnými problémami sa rozhodla, že zo všetkého vyťaží maximum. A tak rozmýšľa o tom, že svoje podprsenky vydraží. No, nekúp to!

Naozaj bláznivý nápad! Iveta Bartošová dokáže vždy znova a znova šokovať. Dokázala to aj pri rozhovore pre český magazín Sedmička. Tam sa dokonca na titulnej stránke hrdí tým, že opäť plánuje svadbu. Jej partner Josef Rychtář je už rozvedený, manželka viac o neho nejaví záujem, a tak zostal pri speváčke. Otázka je, či ju naozaj o ruku požiada.

Viac však určite zaujme informácia o dražbe, ktorú blondínka plánuje. Viaceré známe osobnosti už pre účely charity predali svoje oblečenie, Bartošová však aj v tomto smere so svojím nápadom „kraľuje”. Málokto by sa totiž zrejme odvážil ponúkať svoju použitú bielizeň! „Rameno mám teraz o centimeter a pol kratšie, takže mi padajú ramienka od podprseniek. Dokonca premýšľam, že ich nechám vydražiť, lebo ich nepotrebujem,” zaperlila speváčka.

V rozhovore narážala na úraz, po ktorom absolvovala operáciu ruky. Nezdá sa však, že by kvôli týmto okolnostiam zrazu začala chodiť naostro. Zrejme teda ide len o prostriedok, ako si opäť zarobiť nejaké peniaze.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu