Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Bartošovej očakávaný návrat roka: Jedno veľké fiasko!

Iveta Bartošová svoj návrat na výslnie úplne nezvládla. Zobraziť galériu (6)
Iveta Bartošová svoj návrat na výslnie úplne nezvládla.

PRAHA - Trapas! Iveta Bartošová (46) v piatok dostala ďalšiu šancu ukázať, že patrí k hudobným hviezdam. V programe TV Barrandov však ponúknutú možnosť vôbec nevyužila. Hoci spievala na playback, svoje vystúpenie aj tak spackala. Blondínka, ktorá dostala cenu Návrat roka, tak paradoxne pri odovzdávaní sošiek ukázala, že na to jednoducho nemá. Jej prednes sprevádzalo jedno faux pas za druhým.

Dva dni hanby! Iveta Bartošová mala byť v piatok jedným z ťahákov programu Česká hviezda. Záznam v sobotu potom odvysielala televízia Barrandov, a tak si speváčkin nepodarený výstup mohli ľudia opäť vychutnať.

Bartošová totiž evidentne nie je tak v poriadku, ako tvrdí. To, že prišla v neforemných šatách a s účesom ako po výbuchu fénu, sa jej dá odpustiť. To sa stane občas každému. Ale to, že bývalá veľká hviezda nedokáže zvládnuť ani vystúpenie na playback, je už naozaj trapas.

Jedným z hlavných dôvodov boli extrémne vysoké topánky, kvôli ktorým museli Ivetu počas večera podopierať viacerí muži. Napríklad na pódium jej okrem partnera Josefa Rychtářa pomáhal aj moderátor Jan Rosák. Ten blondínku ťahal ako dedko repku aj po tom, ako svoju pieseň predviedla v sede na schodoch. Počas toho sa jej podarilo niektorým divákom ukázať aj nohavičky. To, že sa občas netrafila do playbacku, asi ani netreba spomínať.

Iveta všetko zaklincovala tým, že po Rosákovej pomoci sa rozhodla priamo pred kamerami a hosťami zatočiť so svojimi lodičkami. „Sprosté topánky. Dúfam, že nikoho neurazím, keď sa vyzujem,” zahlásila Bartošová a už pobehovala po javisku bosá. Ktovie, ako sa po jej účinkovaní cítili ľudia, ktorí ju v rámci večera ocenili soškou za Návrat roka. 

Bartošová sa na scénu vracia aj prostredníctvom filmového prepadáku. Prečítajte si viac

Iveta Bartošová v programe Česká hviezda

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu