Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Bartošovú doma ohrozoval psychopat: Musela zasahovať polícia!

Ivetu Bartošovú opäť obťažoval jej fanúšik. Zobraziť galériu (8)
Ivetu Bartošovú opäť obťažoval jej fanúšik. (Zdroj: Jakub Ludvik/Fan page Ivety Bartošovej)

PRAHA – Čo je moc, to je moc! Pri dome Ivety Bartošovej (46) sa tento utorok odohrala menšia dráma. Šok jej spôsobil fanatický obdivovateľ, ktorý prišiel na prepadovú návštevu s úmyslom vyznania lásky. Hoci mu speváčka dala jasne najavo, že o jeho prejavy sympatií nemá záujem, on sa nenechával odbiť. Celý incident nakoniec musela riešiť polícia.

Scenár ako vystrihnutý z hororovej komédie. Známa česká speváčka Iveta Bartošová musí čeliť nátlakom zo strany neoblomného fanúšika, ktorý ju prenasleduje už dva roky. Podnikateľ Zdeněk Macura svojej vyvolenej ponúka bývanie a aj finančnú pomoc. Netají sa ani tým, že ju platonicky miluje. Dokonca ju verejne požiadal o ruku, interpretka však odmietla.

Nápadník je však neodbytný. Jeho nátlak vyvrcholil v utorok večer, keď si to namieril do Bartošovej vily. Hoci ho blondínka žiadala, aby odišiel, neurobil tak. Keď však dorazil domov speváčkin partner Josef Rychtář, priaznivec sa rozhodol zdupkať. Keď ma uvidel, začal utekať, spadol a rozbil si lakeť," uviedol Rychtář pre portál Prásk.tv.

Interpretkin fanúšik následne zavolal políciu. Mužom zákona porozprával pripravený scenár. Macura tvrdil, že ho do domu zavolala sama. Vraj mu napísala, aby prišiel, že jej ide o život. „Potom tam ale dorazil pán Rychtář, začal nadávať, mlátiť ma, utekal som a zavolal políciu,“ vyjadril sa zamilovaný fanúšik na margo incidentu.

Do celého príbehu sa však zamiešala aj druhá policajná hliadka. Tú privolali na nápadníka Bartošová s Rychtářom. „Áno, prijali sme hlásenia a vyrazili na miesto z dôvodu porušenia občianskeho spolužitia, potvrdila webu Prásk.tv policajná hovorkyňa. Nakoniec sa jedna situácia riešila z dvoch podnetov. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu