Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zoznámte sa so Ženou roka 2012: Ostýchavá sexica išla donaha!

Novozvolenou Ženou roka sa stala Lana Del Rey, ktorá si zapózovala v dráždivých pózach. Zobraziť galériu (13)
Novozvolenou Ženou roka sa stala Lana Del Rey, ktorá si zapózovala v dráždivých pózach. (Zdroj: GQ)

LONDÝN – Z nenápadnej speváčky žiadaná cica! Takéhoto raketového štartu kariéry sa dočkala americká kráska Lana Del Rey (26), ktorú kompetentní tento týždeň ovenčili titulom Žena roka. Že tak urobili plným právom, nasvedčuje pikantná titulná strana magazínu. Hudobná hviezda si na nej zapózovala úplne nahá.

Odhodila zábrany! Ešte donedávna sa Lana Del Rey radila k nenápadným hudobníčkam, ktoré provokovali len textami svojich piesní. Toto obdobie má však zrejme definitívne za sebou. Po niekoľkých úspešných hitoch ju fanúšikovia začali vnímať aj ako očarujúcu osobnosť plnú ženskosti a rafinovanosti. Výsledkom je prestížne ocenenie pánskeho magazínu GQ, ktorý jej ako poctu venoval tiež obálku októbrového čísla.

Novozvolená Žena roka prekonala ostych a pred objektívom si zapózovala tak, ako ju stvorila príroda. Na sebe mala síce len zafírové šperky, no cudnosť jej strážili prekrížené nohy, ktoré si pokrčila v kolenách. A hoci intímne partie aj tentokrát ostali pred očami mužských obdivovateľov skryté, ide o doteraz najodvážnejšie fotenie v histórii Laninej úspešnej dráhy.

Aj keď samotné fotenie nebolo pre hudobnú hviezdu zrejme jednoduchou záležitosťou, vníma ho ako pozitívnu skúsenosť. „Fotili sme v Monaku, kde som pre zmenu absolvovala aj veľmi zaujímavé interview. Pripomenulo mi to, prečo milujem spev a prečo som sa chcela stať textárkou,“ uviedla pri preberaní svojej ceny. Prezradila však aj to, že hlavného člena tímu nechala siahnuť na svoj prsník. Bez jeho rúk by totiž skvelý výsledok fotenia ani nemohol vzniknúť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu