Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Bartošová je stále mimo: Chľastá, kokce, reve!

Iveta Bartošová nevyzerá, že by bola úplne v poriadku. Zobraziť galériu (8)
Iveta Bartošová nevyzerá, že by bola úplne v poriadku.

PRAHA - Toto nevyšlo! Novovzniknutá česká televízia Pětka dala vo svojej štruktúre priestor Ivete Bartošovej (46), s ktorou spolupracuje na znovuoživení jej kariéry. Cyklus Iveta Naživo však už pomaly končí a blondínka nikoho nepresvedčila, že je v poriadku. Často pred kamerou nezmyselne bľabotala a nedokázala poriadne artikulovať, čo sa pripisuje jej záľube v kombinácii alkoholu a liekov. Jej nové piesne tiež príliš nenadchli. Pri nahrávaní tej najaktuálnejšej sa labilná umelkyňa dokonca rozplakala.

Iveta Bartošová už niekoľko rokov pracuje na opätovnom naštartovaní svojej speváckej kariéry. Príliš sa jej však nedarí. Tento rok si ju preto zobrala pod patronát nová televízia Pětka, ktorá vysiela program Iveta Naživo.

Či to bol dobrý krok, je ale otázne. Moderátor Ján Antonín Duchoslav je totiž často zúfalý. So speváčkou sa veľmi ťažko komunikuje, niekedy odpovedá nezmysly. Za všetkým môže byť opäť alkohol alebo utlmujúce lieky. Dokazujú to aj chvíle, kedy nie je blondínka schopná artikulovať a ledva vie vysloviť názov obce, kde býva. „Ona ani nevie, že by sa za seba mala hanbiť,” znie jeden z komentárov pod videom zachytávajúcim jednu z epizód relácie.

V tejto situácii vraj vedenie Pětky dokonca uvažuje o zrušení koncertu, ktorý je naplánovaný na 23. decembra. Zrejme sa predalo málo lístkov a navyše sa televízia obáva, čo Bartošová na pódiu predvedie. Ak sa vystúpenie bude konať, Iveta by vraj mala odspievať 25 piesní, vrátane dvoch nových, ktoré nahrala len nedávno.

Smola je, že už pri nahrávaní najnovšieho songu Noc je království mala speváčka problémy. Jej výraz vyznieval, akoby strašne trpela. Dokonca sa v štúdiu aj rozplakala. A to naozaj nesvedčí o tom, že by bola schopná vystupovať pred veľkým publikom.

VIDEO: Iveta Bartošová vo svojej relácii

VIDEO: Bartošová pri nahrávaní novej piesne

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu