Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Hollywoodsky Casanova vychudnutý na kosť: Vyzerá ako chodiaca kostra!

Matthew McConaughey za posledné týždne zhodil veľké množstvo kíl. Zobraziť galériu (17)
Matthew McConaughey za posledné týždne zhodil veľké množstvo kíl. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Zostala z neho len kosť a koža! Hoci sa Matthew McConaughey (42) ešte donedávna tešil obdivu mnohých žien, za posledné mesiace zašiel do ozajstného extrému. Prísnou diétou a tvrdým cvičením dokázal zhodiť takmer 14 kíl. Vpadnutými lícami a krehkým telom tak momentálne pripomína už len tieň.

Odhodlanie a pevnú vôľu nezaprie! Zatiaľ čo si mnohé áčkové hviezdy udržiavajú svoj zovňajšok v bezchybnej forme, Matthew McConaughey patrí k hŕstke výnimiek prahnúcich po uznaní. Aj preto sa nechal nahovoriť na drastickú zmenu imidžu. Chorobne vyziabnutý sa na verejnosti nepohybuje z vlastného rozmaru, ale kvôli najnovšej úlohe v snímke The Dallas Buyer’s Club.

Aj keď americký štyridsiatnik momentálne nakrúca projekt The Wolf of Wall Street, v zhadzovaní kíl vytrvalo pokračuje. Ako prezradil v televíznej šou Larryho Kinga, preňho je chudnutie skôr vnútornou záležitosťou: „Budem hrať chlapíka, ktorý je chorý a rád by sa tešil lepšiemu zdraviu, ale nedarí sa mu. Pre mňa je to viac duchovné než fyzické. Viem sa dostať na váhu, ktorú potrebujem, ale svojím vlastným spôsobom. To je to, čo po pre prácu potrebujem.“

Ak sa pýtate, ako mohol zdravý herec s vypracovaným hrudníkom zhodiť také množstvo kilogramov, odpoveď je veľmi jednoduchá. „Je to tak trochu duchovná, mentálna očista. Pijem veľmi veľa čaju,“ prezradil svoj recept na extrémnu štíhlosť v spomínanom interview. Ostáva len dúfať, že čoskoro začne váhu naberať späť. Rodine a fanúšičkám sa totiž doslova stráca pred očami a pôsobí skutočne zraniteľne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu