Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Spoznali by ste túto Bondgirl po takmer 40 rokoch? Plastikám neodolala!

Britt Ekland ako Bondgirl a v súčasnosti Zobraziť galériu (4)
Britt Ekland ako Bondgirl a v súčasnosti (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Agent 007 oslavuje už polstoročnicu! Hoci sa po viacerých sexi spoločníčkach Jamesa Bonda z jeho filmových začiatkov akoby zľahla zem, takmer sedemdesiatnička Britt Ekland sa pozornosti médií nebráni. Za uplynulé roky, samozrejme, zostarla, no práca plastických chirurgov jej nie je cudzia.

Vyumelkovaná, ale usmiata! Britt Ekland (69) sa do pamäti televíznych divákov vryla ako zvodná asistentka Mary Goodnight v bondovke s názvom Muž so zlatou zbraňou. Od nakrúcania už síce ubehlo 38 rokov, blondínka sa však udržiava vo forme do dnešných čias. Bohužiaľ, ani ona neodolala pokušeniu zabojovať proti pribúdajúcim rokom plastikami. Aspoň, že si na prahu sedemdesiatky zachováva optimizmus a úsmev na botoxových perách.

Plná životného elánu sa herečka v týchto dňoch pretŕča v nahrávacích štúdiách a pred paparazzmi. Ako niekdajšia Bondgirl totiž patrí k tým najpovolanejším osobám, ktoré by mali pritiahnuť verejnosť k oslavám päťdesiatky samotného Agenta 007. Vo svojom veku sa už vráskam síce zákonite nevyhne, no bez početných liftingov tváre by pôsobila oveľa prirodzenejšie.

Britt sa v roku 1974 blysla pred kamerami po boku Rogera Moorea, ktorého sama považuje za najlepšieho Bonda všetkých čias. „Nielen preto, že bol mojím Jamesom Bondom. Ak si prečítate prvé knihy Iana Fleminga, ktoré ho opisujú, Roger presne takým bol – slobodný, bez záväzkov, pôžitkár, sofistikovaný a nedostupný pre ženy, bez šance na dlhodobý vzťah. Myslím, že Roger ho skvele vystihoval,“ vysvetlila v rozhovore pre Daily Telegraph. A čo si myslí o Bondovi zo súčasnosti Danielovi Craigovi? Ako akčný hrdina vraj stvárňuje iba to, čo chcú ľudia vidieť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu