Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Z nevkusnej Spice Girl dáma na úrovni: Takto dnes vyzerá Geri Halliwell!

Geri Halliwell v čase Spice Girls a teraz Zobraziť galériu (7)
Geri Halliwell v čase Spice Girls a teraz (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Zabudnite na Geri Halliwell (41) ako na krikľavú Ginger Spice! Z ryšavky, ktorú si aj dnes mnoho ľudí pamätá vo flitrovaných šatách s motívom britskej zástavy a čudných topánkach na platforme, je dáma ako sa patrí. Pre odvážne výstrihy má však zjavne slabosť aj po štyridsiatke!

Bývalá Spice Girl Geri Halliwell nikdy nepatrila medzi ženy, ktoré by boli preslávené dobrým vkusom. Naopak, outfity jej mladosti boli často prekombinovné a pôsobili veľmi lacno. Dnes je zjavne situácia iná. Na charitatívnej akcii v londýnskom V&A Museum sa predviedla v elegantných šatách jemnej farby a dĺžkou až pod kolená. Jednu spomienku na staré časy si však hviezdička neodpustila – poriadny výstrih, z ktorého jej prsia doslova „kypeli“. Nuž, hľadieť Geri priamo do očí musel byť pre zúčastnených mužov poriadny výkon!

Červenovlasá speváčka možno prispôsobila svoj šatník svojmu ešte stále čerstvému priateľovi Christianovi Hornerovi, šéfovi Red Bull tímu vo Formule 1. Ten sa pomerne nedávno rozišiel s priateľkou, s ktorou tvoril pár štrnásť rokov a ktorá mu len pol roka pred rozchodom porodila dieťa. Žeby mala v smutnom konci tohto vzťahu prsty práve Geri Halliwell!?

Známa Britka má okrem šťastia v láske na úsmev aj ďalší dôvod. Od apríla sa totiž špekuluje o tom, že sa kapela Spice Girls dá opäť dohromady a tak ako mnoho iných umelcov zakotví v Las Vegas. Pre Geri by táto práca mala hneď niekoľko výhod - oprášila by svoju upadajúcu popularitu a zároveň by si určite finančne prilepšila. Ako by malo predstavenie vyzerať zostáva záhadou. Prvé šou by sa mali konať až na budúci rok. Jedno je však takmer isté - Spice Girls nebudú v kompletnom zložení. Ich v súčasnosti najúspešnejšia členka Victoria Beckham sa podľa všetkého veľkého návratu nezúčastní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu