Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Úchvatná 50-tka v mini: S imidžom tínedžerky žiari ako nikdy!

Heather Locklear sa aj po prekročení 50-tky môže pýšiť závideniahodnou formou. Zobraziť galériu (5)
Heather Locklear sa aj po prekročení 50-tky môže pýšiť závideniahodnou formou. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Vek je len číslo! Tohto hesla sa plným právom drží ďalšia z radu nestarnúcich hollywoodskych krásavíc. Po turbulentnom období v znamení psychických problémov sa Heather Locklear opäť teší zo života a v zrelom veku chytá druhý dych. V kratučkej minisukni tak bez váhania vystavila nohy na obdiv.

V závideniahodnej forme! Blonďavá kráska, ktorú zviditeľnil predovšetkým seriál Melrose Place, dala svojim démonom definitívne zbohom. Po období sprevádzanom depresiami a alkoholom si vychutnáva aktívny život v spoločnosti svojich blízkych. Tento týždeň sa vybrala na tenisové kurty, kde ohúrila vyšportovanou figúrou a sviežim zovňajškom.

Heather Locklear si vyrazila za športovým vyžitím so svojou kamarátkou. Napriek tomu, že budúci mesiac oslávi už 51. narodeniny, rozhodla sa pre odvážnejší tenisový outfit v podobe ultrakrátkej ružovej sukničky a bieleho topu. Aj vďaka dvom blonďavým copíkom sa tak na prvý pohľad vrátila v čase o celé desaťročia. Jej štíhle nohy a žiarivý úsmev však nasvedčoval tomu, že herečka si imidž tínedžerky rozhodne môže dovoliť.

Heather Locklear
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Blondínka bola naposledy hospitalizovaná začiatkom tohto roka po tom, čo lieky na predpis spláchla dole hrdlom alkoholom. Tiesňovú linku vtedy zalarmovala sestra, ktorá sa obávala, že Heather sa už po niekoľký raz pokúsila o samovraždu. Momentálne je hollywoodska kráska bez partnera. Pred rokom sa zasnúbila s kolegom Jackom Wagnerom, s ktorým stvárňovala pár aj na televíznych obrazovkách v rámci spomínaného seriálu. V novembri však žiadosť o roku spoločne odvolali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu