Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Som gay, priznal konečne Jan Bendig z Česko Slovenskej SuperStar!

Jan Bendig Zobraziť galériu (8)
Jan Bendig (Zdroj: foto peter frolo,)

BRATISLAVA - Finalista prvého ročníka súťaže Česko Slovenská SuperStar Jan Bendig (18) sa priznal k svojej homosexualite. "Pre moje fanúšičky to bude veľký šok, ale budú to musieť zvládnuť. Som na mužov. Viem to od malička," povedal otvorene pre televíziu Prima.

Zaujímavé je, že v minulosti Bendig svoju homosexualitu popieral, dokonca mal mať vzťah s Miroslavou Pikolovou. Pre portál iDnes.cz sa vtedy dokonca vyjadril, že ju miluje, pretože je dokonalá a rozumie si s ňou. Priateľku si rodina vraj veľmi obľúbila, ale ako sám povedal, jeho matka sa nakoniec so situáciou zmierila prekvapivo dobre.

Osemnásťročný Jan Bendig v Česko Slovenskej Superstar postúpil až do siedmeho finálového kola a umiestnil sa tak na štvrtom mieste. Následne sa začal venovať sólovej hudobnej kariére a momentálne chystá vydanie prvého štúdiového albumu Sweet 17, z ktorého už je na svete titulný singel s videoklipom. Doteraz sa stihol predstaviť napríklad piesňou Stejný cíl mám dál k českej verzii hudobného filmu Camp Rock 2 (2010), ktorú nahral s Ewou Farnou. Tiež si zahral v dráme Bastardi 2 (2011).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu