Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Šialené účesy Tiny a Bendiga: Ktorý je horší?!

Tina a Jan Bendig predviedli zaujímavé vlasové kreácie. Zobraziť galériu (5)
Tina a Jan Bendig predviedli zaujímavé vlasové kreácie.

PRAHA – Máme sa na čo tešiť! Martina Tina Csillaghová (26) ohuruje v úlohe moderátorky Česko Slovenskej SuperStar 2 šialenými vlasovými kreáciami. Po tom, čo nedávno prekvapila ofinou á la Rihanna, najnovšie šokuje ďalším účesom. Speváčka má však konkurenciu. Na párty usporiadanej pred štartom šou jej zdatne sekundoval účastník minulej série Jan Bendig (16).

Vybláznili sa! V Prahe sa v pondelok konala párty pred spustením Česko Slovenskej SuperStar 2. Tá začína už túto nedeľu. Ako sa zdá, diváci sa majú na čo tešiť. Minimálne, čo sa vlasových kreácií týka. Porotkyňu Daru Rolins totiž v tejto "oblasti" plnohodnotne nahradí moderátorka Tina.

Tá sa už počas kastingov predviedla na blond zafarbenú ofinu. A nenechala sa zahanbiť ani počas spomínaného žúru. Tentoraz mala z hrivy zaujímavo vyčesanú vlnu. Nebola však jediná s extravagantným „dielom“ na hlave.

Vlasy dohora „sa postavili“ aj účastníkovi prvej Česko Slovenskej SuperStar Janovi Bendigovi. Na spoločnej fotografii dokonca vyzerajú ako dva naježené dikobrazy. Kto by u vás vyhral v súťaži o šialenejší účes? Vyjadrite sa v našej ankete pod článkom.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu